Annoncørbetalt indhold

Er du bekymret for hudkræft?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af hudkraeftklinikken.dk

Livet kan være fyldt med bekymringer og noget af det, som rigtig mange bekymrer sig om, er deres helbred. Hvis man ikke har et godt helbred, så kan det nemlig have en indflydelse på alle andre parametre i ens liv. Når det kommer til sundhed og helbred, så kan det også være skræmmende at tænke på, hvor mange forskellige ting, der faktisk kan være galt. Det kan f.eks. være, at du har opdaget noget på din hud, som du mistænker for at være hudkræft. Så er det vigtigt, at du får gjort noget ved det.


Hvad er symptomerne på hudkræft?

Symptomer på hudkræft kan se ud på flere forskellige måder. For nogle viser det sig som en fast knude i huden, som man kan tage fat i med fingrene. Det kan også være et tegn, at man har et sår, der ikke vil hele, selvom man har haft det længe, og så kan det vise sig som en rød plet eller en glinsende rand. Hvis du er i tvivl om noget med din hud, kan det altid være en god idé at tage kontakt til sin læge.


Der findes to typer af hudkræft

Der findes mange typer af kræft, og der findes faktisk også mere end én type af hudkræft - der findes nemlig to! Disse kaldes for basalcellekræft og pladecellekræft - og her skal man også være opmærksom på, at symptomerne kan vise sig på forskellige måder. Balsalcellekræft er den mest udbredte hudkræftsygdom at få, og denne fås typisk af, at man har været for meget ude i solen uden at passe på kroppen. Denne type spreder sig typisk ikke til andre steder på kroppen, men den kan vokse i dybden. Dette ses ofte som et sår, der f.eks. bløder eller ikke vil hele. Det kan også vises som rød plet, der glinser. Pladecellekræft derimod ses typisk som en knude.


Hvad gør man, hvis man har hudkræft?

Det er klart, at det er super skræmmende bare at høre om kræft. Men hudkræft er ofte noget, som man kan stoppe, hvis man er god til at være opmærksom på sin hud og opdage det i tide. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan have hudkræft, så kan du også tage forbi Hudkræftklinikken i København, som er eksperter i at hjælpe folk med at diagnosticere og fjerne hudkræft. Selve behandlingen foregår ved, at man naturligvis skal have fjernet den del af huden, der har kræft. Det kan være forskelligt fra sag til sag, hvor meget kræft der ligger i det omkringliggende væv.


Derefter kommer efterbehandling

Når man har været inde og fået fjernet sin hudkræft, så er der også noget efterbehandling, man skal huske. Du skal f.eks. til tjek-op, så der bliver holdt øje med sin situation. Det er også typisk, at man skal vende tilbage omkring 10 dage efter operationen, hvor man skal have fjernet de sting, der er efter operationen. Hudkræftklinikken tager også imod patienter, der kommer med en lægelig henvisning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit