Annoncørbetalt indhold

Er du muligt at låne penge, hvis du står i RKI?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af pantsat.dk

Der kan være mange årsager til, hvorfor du har brug for at låne penge. Der kan ligeledes være mange årsager til, hvorfor du før har lånt penge. Når du skal låne penge, er det vigtigt, at du undersøger dine muligheder grundigt, for du skal aldrig låne flere penge, end du har råd til at betale dem tilbage. Derfor kan det også være svært at låne penge, når du allerede står i RKI. Det er muligt, at tage et lån trods RKI, men det vil som regel være under andre omstændigheder end normalt.


Hvad er RKI

RKI står for Ribers Kredit information. Det er et selskab, som sørger for at registrere privatpersoner, som er dårlige betalere. Hvis du skylder over 1000 kroner i alt, vil du blive registreret i RKI. RKI sælger herefter disse oplysninger videre til de kunder, som kunne have interesse i at vide, om du er en god eller dårlig betaler. Det kunne eksempelvis være banker, store virksomheder eller andre, der arbejder med lån.


Mulighederne er få 

Som nævnt tidligere kan det være svært at låne penge, hvis du er registreret i RKI. Det vil altså altid være bedst, hvis du kan komme ud af RKI, inden du begynder at låne flere penge. Der er dog muligheder, og en måde at låne pengene på alligevel er, at du optager et pantelån og salg, hvor du har retten til at købe det du pantsætter tilbage. På den måde, kan du få en udbetaling af penge, på trods af at du er registreret i RKI. Ting du kan indlevere kan være en computer, guld, dyrt design eller andet, det eneste det kræver er, at det du pantsætter har en højere værdi, end det du vil låne. Derudover vil du kunne finde steder, hvor du kan låne penge under den forudsætning, at du har nogle, der vil kautionere for dit lån.


Hvad kan du ellers gøre?

Det er altså muligt at låne penge til trods for RKI. Men når det er sagt, så skal du overveje meget grundigt, hvorvidt det er en god idé. Der er en grund til, at du er havnet i RKI i første omgang, og det er fordi, at du har lånt nogle penge, som du ikke har haft muligheden for at tilbagebetale. Det vil altid være bedst, hvis du selv kan spare pengene op, og hvis du kan komme ud af RKI inden du stifter ny gæld. Det er aldrig uden omkostninger, når du skal låne penge. Derfor bør du, så vidt det er muligt, sørge for at spare op for at opnå en sund økonomi.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit