Annoncørbetalt indhold

Fordele ved laminatgulv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du lige købt en ny bolig - måske en ældre en af slagsen, hvor gulvet måske er slidt helt ned? Eller trænger din nuværende bolig blot til lidt forandring, opfriskning og modernisering? Et nyt gulv er en god investering, du kan have gavn og glæde af i mange år, endda årtier. Hos Villagulve.dk kan du finde gode tilbud og priser på laminatgulv - de tilbyder 20 års garanti og har mange valgmuligheder. Uanset om du skal bruge et nyt gulv til stuen, børneværelset eller til dit bryggers, så vil et laminatgulv være praktisk i alle rum. Overvejer du at skifte dit gulv ud med et laminatgulv, og er du nysgerrig efter at vide mere om laminatgulvets fordele, så læs med her.

Stor slidstyrke og vedligeholdelsesfrit 

Annonce

En af de største fordele ved laminatgulve er dets store slidstyrke. Overfladen på et laminatgulv er lavet af en sammenpresset papirmasse og behandlet med plastik. Gulvet bliver som følge heraf utroligt slidstærkt og kan holde i mange år. Det er samtidigt et meget vedligeholdelsesfrit og praktisk gulv, da det ikke skal overfladebehandles eller slibes for at holdes pæn. Desuden er det også utroligt nemt at rengøre, og det kræver ikke andet end en normal rengøring. Det er derfor et gulv, der passer ind i enhver børnefamilie, hvor tiden til rengøring og vedligeholdelse måske er knap.

Nemt at lægge og et billigt alternativ til træ 

Lang de fleste laminatgulve har et kliksystem, og er derfor nemt at lægge selv. Et laminatgulv er ofte tyndere end et trægulv, hvilket er en fordel i forhold til dørhuller og lignende, hvis gulvet skal lægges oven på et eksisterende gulv. Hvis du derfor, har et ønske om at lægge dit nye gulv selv og gerne vil spare penge på at få hjælp til opgaven, så er et laminatgulv det helt rigtige valg. Laminatgulv kan nemlig lægges løst ovenpå undergulvet uden brug af søm, lim eller andet.

Derudover, er et laminatgulv et billigt alternativ til træ - et laminatgulv er derfor en mulighed, der kan fås til en pris, der passer til de flestes budget. Laminatgulve findes i mange designs og farver, der stort set ligner alle træsorter - der er derfor noget for enhver smag. Der er en lang række fordele ved laminatgulve, der gør det til et populært valg af gulv blandt mange boligejere, idet at du til en fordelagtig pris både får et praktisk, flot, slidstærk og vedligeholdelsesfrit gulv.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.