Annoncørbetalt indhold

Få det bedste ud af jeres udendørsareal med en lækker terrasse

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af kompositterrasse.dk

Dette indhold er sponsoreret. 


Når solen endelig skinner, er det med at nyde den, og terrassen er et oplagt sted at gøre netop det. Hvis man da har en. Hvis ikke – og muligheden ellers er der – er det måske på tide med et nyt byggeprojekt. Et projekt der til gengæld kan bringe smil på læben i mange år ud i fremtiden, når først terrassen står klar til brug, og solen titter frem. Hvis terrassen har stået klar i mange år, men ikke bliver brugt, er det måske fordi den trænger til at blive frisket op. Læs med her.


Det behøver ikke være dyrt 

En helt ny terrasse kan måske virke som et uoverskueligt dyrt projekt, men det behøver slet ikke være tilfældet. Med billige komposit brædder kan I få en terrasse i fremragende kvalitet helt uden at slå økonomien i stykker. Samtidig er projektet slet ikke så stort og uoverstigeligt, som nogle forestiller sig, og hvis I på ingen måde har flair for det praktiske, er der heldigvis hjælp at hente. Det handler blot om at komme i gang – med tiden vil I med garanti blive glade for at I sprang ud i det.


Pift den eksisterende terrasse op

Hvis I allerede har en terrasse, men ikke får den brugt så jævnligt, som det var intentionen, er det måske fordi, den trænger til at blive gjort i stand. Når ting befinder sig i det fri, er det klart at vind og vejr slider på dem med tiden. Det gælder også med terrasser og udendørs møbler. Måske trænger træet til en omgang olie, eller måske I ønsker at pifte det op med en ny og frisk farve såsom kirsebærrød. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Herudover kan I overveje nogle store blomsterkrukker til om sommeren med blomster i smukke farver. Hvis I ikke er gode til at holde planter, kan I forhøre jer hos blomsterhandleren, for at høre hvilke der vil passe bedst til jeres behov.


Tid til at nyde solen

Når først alting er på plads, er det tid til at nyde terrassen – hvad end den er helt ny, eller blot har fået en ordentlig overhaling. Det er vigtigt at komme udenfor i solen, da det gavner både det mentale og fysiske helbred. For eksempel kan I vælge at indvie det nye udendørs areal med en lækker middag for hele familien og måske endda vennerne med. På den måde kan I dele jeres egen glæde med andre og booste det psykiske helbred endnu mere. En ny terrasse kan blive startskuddet til mange gode stunder i det blå.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit