Annoncørbetalt indhold

Hold en fed julefrokost med geniale kostumer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er snart jul, og det betyder, at der snart skal afholdes en masse julefrokoster. Måske skal du også holde én i år? Så kan det være en god idé at starte med at planlægge den nu. En julefrokost behøver ikke nødvendigvis at være kedelig og traditionel. Julefrokosten har i sig selv et tema, nemlig jul, men du kan bede gæsterne op at møde op i et genialt julekostume.

Sådan finder du et genialt kostume til julefrokosten

Annonce

For at finde et genialt kostume, kan det være en god idé at kigge på en temahjemmeside. Du kan finde en side med et stort udvalg af geniale kostumer, og som endda har en hel julekategori. Du kan eksempelvis starte med at lede efter nogle af de klassiske julefigurer som eksempelvis Julemanden, Nissen eller måske et rensdyr. Dernæst kan du finde ud af, om du for eksempel vil være en sexy nisse, en sjov nisse eller måske en lidt mere alvorlig nisse.

Vær sikker på at have et kostume på, der skiller sig ud

Det er ikke altid lige let at finde på et kostume, når man skal til fest. Ofte har man ikke lyst til at gå i det samme kostume som alle andre, og så kan det være en udfordring at finde på noget selv. Men hvorfor ikke spørge dine gæster, hvilket kostume de tænker at klæde sig i? På den måde kan I undgå at for mange ligner hinanden. Men husk på, det er jo trods alt festen, der handler om at have det sjovt!

Lav en lille konkurrence om, hvem der ifører sig det bedste kostume til julefrokosten

Hvis man gerne vil have lidt ekstra krydderi på sin julefrokost, så kan man overveje at lave en lille konkurrence om, hvem der ifører sig det bedste kostume. Dette behøver ikke at være et stort arrangement, men blot en hyggelig måde at få folk til at interagere med hinanden på. For at gøre det hele lidt mere spændende kan man overveje at give små præmier til de tre bedste kostumer - eller måske endda have en første-, anden- og tredjeplads. På denne måde vil alle have mulighed for at vise deres kreative talenter frem og samtidig have mulighed for at vinde nogle fine præmier.

Det er snart jul, og hvem elsker ikke en god julefrokost med masser af mad og drikke? Men i år skal det være anderledes. I år skal du holde en fed julefrokost med geniale kostumer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.