Annoncørbetalt indhold

Smilet er den korteste vej mellem to mennesker

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Førstehåndsindtrykket er ofte vigtigt, når vi møder nye personer. Det siges at det indtryk vi gør på andre i løbet af de første 10 sekunder, er de som personen der er ny for os, bruger til at pejle sig ind på hvem vi er. De første 10 skridt, de første 10 ord, vores umiddelbare mimik og ansigtsudtryk og øvrige handlinger i løbet af de første sekunder. Ens tænder herunder en stor rolle, hvor pæne tænder og et sødt smil siges at være den korteste vej mellem to mennesker, mens et dårligt plejet tandsæt hurtigt planter en ide i de fremmede om hvem du er som person. En god tandpleje er et vigtigt redskab i forhold til at pleje dit ydre, hvor der ligeledes er flere andre nyttige fordele at hente ved at pleje og passe godt på dine tænder.

Hvad kan en tandlæge hjælpe mig med?

Annonce

De fleste har nok været til tandlægen op til flere gange, hvor de har prøvet at få et tandrensning, få repareret mindre huller i tænderne, samt i nogles tilfælde måske endda at få hevet en visdomstand ud og få plantet en implantat som erstatning for en mindre tand. Ud over disse som oftest mindre tandindgreb, kan tandlæger dog også hjælpe med flere kosmetiske indgreb såsom afblegning af tænder og tandretning. Der findes i København således flere tandlæger, som kan hjælpe dig med at få det perfekte smil, som igen kan være med til at sikre andre et godt førstehåndsindtryk af dig.

Hvilke fordele er der ved hyppig tandpleje

Der er mange fordele ved at passe godt og grundigt på dine tænder. Foruden selvtilfredsheden og din styrkede image som forklaret ovenover, er der nemlig også flere sundhedsmæssige og økonomiske fordele ved at passe godt på dine tænder. Plejer man ikke sine tænder og gummer, kan man således få store gener i munden. Blandt de ældre der ikke har prioriteret sine tænder, oplever mange således smerte og irritation, der kan gøre det svært at både tygge maden samt føre en samtale uden smerter. Mange tyer her til større indgreb og operationer som i bedste tilfælde bliver rigtig dyrt, og på på ingen måde opvejer det beløb de gennem årene har sparet ved at blive væk fra tandlægen. Du bør derfor gennem hele livet være opmærksom på at tage god hånd om dine tænder, og med hyppige mellemrum blive tjekket hos en tandlæge, som kan fange og tage hånd om eventuelt større fremtidige problemer, inden de udvikler sig.

Tandretning uden bøjle

Rigtig mange voksne i både Danmark og udlandet får i dag rettet deres tænder til ved hjælp af Invisalign, der i modsætning til de notoriske togskinne-bøjler som særligt mange børn får, er så godt som usynlige for andre. Invisalign-behandlingen vil typisk tage et sted mellem et halvt til et helt år, hvor du det meste af tiden vil gå med et mindre gennemsigtigt plastic-implantat uden på dine tænder. Invisalign-skinnen som den kaldes vil du let og smertefrit kunne gå med i hverdagen på arbejdet, når du dyrker sport og mens du ellers udfører hverdagens gøremål.

Hvordan virker Invisalign?

Overvejer du at få rettet dine tænder til gennem en Invisalign-behandling, vil første skridt altid være at starte ud med en konsultationgang, hvor du kan blive briefet i detaljer om både pris og muligheder for at få dine tænder rettet til. Hos bettersmile.dk er denne konsulation gratis, og tager lidt under en time på et af deres klinikker omkring København.

Næste skridt vil herefter være at få scannet og målt dit tandsæt, hvor eksperter ud fra den genererede 3D-model af dine tænder, vil de skinner som du de efterfølgende måneder vil skulle gå med. Afhængig af hvor stor tandretning du har behov for, vil antallet af skinner du skal benytte hen over behandlingen variere. Skinnerne du gå med vil som udgangspunkt blive udskiftet ca. hver anden uge.

Når skinnerne er modtaget vil du efterfølgende blive instrueret i hvordan du skal benyttet dem, hvor du også med kortere mellemrum løbende vil komme til kontrol hos Invisalign-specialisterne, som vil sikre sig at behandlingen virker og går i den rigtige retning.

Efter cirka et års behandling vil de fleste opleve at tænderne er faldet på plads, hvorefter behandlingen kan afsluttes med pæne nyindrettede tænder.

Tandlægeskræk?

For nogle kan det at gå til tandlæge være forbundet med en mindre angst. Flere tusinde danskere lider således af tandlægeskræk, hvilket er et stort problem for disse personers mundhygiejne og tænder. Ved ikke at gå til tandlæge med jævne mellemrum risikerer disse personer ligeledes at mindre problemer hober sig op og bliver større, til et punkt hvor det kan være nødvendigt med større indgreb for at kunne opretholde en normal hverdag uden gener. Lider af skræk for tandlæger, er det derfor særligt vigtigt at du er god til at få tjekket dine tænder, så du kan fange problemerne i opløbet, og få det behandlet før skadernes omfang udvides og større operationer og indgreb bliver nødvendigt.

Er du en af de der lider af angst for tandlæger, kan det være en god ide at kontakte en tandklinik som har særligt fokus på og erfaring med dette. Hos Tandlægerne ved Storkespringvandet i København gør de en stor indsats for at tage nøje hånd om de der lider af tandlægeskræk. Her tager de sig tid til at snakke med den enkelte om de indgreb der kan være nødvendig, for at skabe tryghed hos patienten, samt informere om de muligheder patienten har for at få ordnet tænderne både med og uden bedøvelse, og i et tempo som der passer dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.