Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du den perfekte plus size kjole

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af newwear.dk

Når man er på jagt efter den perfekte kjole, kan det være en jungle at finde rundt i. Især hvis man er plus size, kan det være svært at finde en kjole, der sidder lige som man ønsker det. Derudover skal kjolen også have den rette farve og pasform. Her får du nogle tips med på vejen, til når du skal ud og finde den perfekte plus size kjole.

Hvor kan jeg finde plus size kjoler?

Der findes mange forskellige steder, hvor man kan finde plus size kjoler. En populær måder at finde kjolerne på er ved at gå online og søge efter dem på nettet. Her kan man nemlig sammenligne priser og styles fra forskellige butikker, og på den måde finde lige netop den kjole, som passer bedst til ens behov og ønsker. Et andet tip er at tage en tur ned i de lokale tøjbutikker, da de ofte fører et bredt udvalg af plus size tøj - herunder selvfølgelig også plus size kjoler, som du kan prøve, og finde ud af, om de har den rigtige pasform.

Hvilken type kjole passer bedst til mig?

Der er mange ting, der spiller ind, når det kommer til at finde den helt rigtige kjole. Men noget af det vigtigste er at vide, hvilken kropstyper, du har. DIn kropstype afhænger af størrelsen på barmen, talje og hofter. Der er 5 forskellige typer, at vælge imellem. Nem kropstype A, H, X, O og V. Til yderligere hjælp til at finde ud af hvilken type kjole, der passer bedst til dig, kan du desuden gå på nettet og søge efter, hvilke kjoler, der passer bedst til din kropstype.

Hvilke farver klæder mig bedste?

Når du kender din kropstype, kan du gå til næste step til valg af den perfekte kjole. De fleste har en ynglingsfarve, som de godt kan lide. Men klæder den dig også? Det kan du nemt finde ud af. Du finder de farver, der klæder dig allerbedst, ved at tage udgangspunkt i de farver, du har født med. Det er sammensætningen af din øjenfarve, hårfarve og pigmenteringen i din hud, der afgør, hvilke farver du bør gå efter. Om det er de kolde eller varme farvenuancer, som klæder dig bedst, finder du altså ud af ved at kigge på dine egen farver. Ud fra dine egne farver kan du finde ud af, om det er de kolde eller de varme nuancer, der klæder dig bedst.

.

Med din nye viden om, hvad der klæder lige præcis dig bedst, kan du slå dig løs og købe alle de kjoler, du har lyst til med visheden om, at du ser super godt ud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit