Annoncørbetalt indhold

Awareness-træning: Det nye redskab til cybersikkerhed på arbejdet

PR-Foto credit

Denne artikel er sponsoreret af moxso.com

Denne artikel indholder sponsoreret indhold


I 2023 arbejder rigtig mange - hvis ikke de fleste - virksomheder helt eller delvist online. Det betyder, at det er enormt vigtigt for virksomheder at have en politik for cybersikkerhed, og et fokus på at begå sig sikkert på nettet. I denne forbindelse er awareness-træning et stort hit.


Det store internet indeholder et hav af muligheder, som man kan drage fordel af både derhjemme og i virksomheden. Ikke desto mindre kan det også repræsentere en trussel, fordi hackere lever i bedste velgående og vil bruge beskidte metoder for at få fat i dine data.


For virksomheden kan det i værste fald betyde, at I får stjålet værdifulde oplysninger om jeres økonomiske konto eller fortrolige informationer. Et kursus i cybersikkerhed, fx med awareness-træning, kan imidlertid nedsætte risikoen betydeligt. Og derfor er det da også en populær investering hos mange af landets firmaer.



Bevidst færden på nettet

Som navnet også antyder, handler awareness-træning om at bevidstgøre medarbejderne om cybertruslen og ikke mindst cybersikkerhed. På den måde bliver I kollektivt bedre i stand til at undgå, at hackere eller lignende ubehageligheder finder vej ind i det digitale system. Det kan i sidste ende spare virksomheden mange penge.


Det lyder måske ikke ligefrem sjovt eller underholdende at tage et kursus i cybersikkerhed, men det prøver awareness-træning faktisk at gøre op med. Det er nemlig en “gamificeret” metode, der tager medarbejderne gennem lektionerne på en nem, hurtig og sjov måde.


Træningen er interaktiv og engagerende, hvilket på én gang gør den mere underholdende og informationen nemmere at optage og huske. Af disse grunde er awareness-træning blevet lidt af et hit i de danske virksomheder i dag. Og det bliver nok ikke et mindre hit i fremtiden, for vi lader kun til at blive mere og mere afhængige af internettet - og dermed også af en ordentlig cybersikkerhed.



Giv medarbejderne får redskaber for livet 

I dag er et kursus i cybersikkerhed meget værdifuldt. De fleste danskere bruger internettet en stor del af døgnet, og det gælder ikke bare for arbejdslivet, men også privatlivet. Derfor vil et kursus i cybersikkerhed i virksomheden helt naturligt spilde over i privatlivet, hvor man også kan benytte redskaberne.


Det giver en all round større sikkerhed og tryghed på nettet, som kan hæve livskvaliteten mærkbart. Derudover kan et kursus selvfølgelig også spare én for nogle ubehagelige oplevelse og tyveri af penge såvel som informationer. På den måde vil det som regel være en super investering.


Denne artikel indholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-Foto credit