Annoncørbetalt indhold

Bekæmp vintermørket og dyre elregninger med LED lys

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af lampeguru.dk

Kan du også mærke, at vi går ind i en kold og mørk tid? Mærker du også manglen på lys på dit energiniveau og humør? Solen går tidligt ned i vintertiden, og det kan mærkes. Lige pludselig er det blevet helt mørkt, uden at man har bemærket det, og det kræver ekstra belysning i hjemmet.

Med led lys fra Lampeguru kan du med god samvittighed og ro i maven tænde små lys rundt omkring i hjemmet. Med led lys undgår du, at aftenen trænger sig på før tid, og du kan skabe hygge i hjørnerne. Og så er der oveni mulighed for at spare på elregningen med led lyspærer.

Skab en sikker hyggebelysning i hjemmet

Der er selvfølgelig ikke noget, der kan erstatte den hyggelige stemning, som levende stearinlys i vindueskarmene i stuen giver. Men det kan også være farligt at tænde stearinlys, hvis man ikke er opmærksom og efterlader dem uden at slukke dem. Ligeledes er stearinlys blevet dyrere, er dårlige for indeklimaet og kan give en brændt lugt i hjemmet, når man skal slukke dem igen.

Med små led lys er det muligt at finde alternativer til stearinlys, som imiterer den rigtige flamme. Du kan på den måde komme tæt på den hyggelige stemning, som man får med ægte stearinlys.

En energivenlig løsning

Med led lys kan I spare på energiregningen i forhold til gammeldags glødepærer. Faktisk kan der være op til 90 % forskel på elforbruget for en glødepære og en LED-pære. Der er derfor også penge at spare på elregningen, hvis du skifter til LED-lamper og pærer.

Nemt og med mange funktioner

At skifte over til en led lys I dit hjem lyder måske svært og besværligt, men det er det faktisk ikke. Du kan nemt skifte alle de gammeldags glødepærer ud med LED-pærer uden at skulle lave ændringer i elinstallationen eller lampedele.

Med nogle udgaver af led lys og pærer kan du sågar ændre farve og lysstyrke direkte fra en fjernbetjening eller en app. Det gælder for eksempel Phillips Hue, hvor du styrer dit lys via en app, så du ikke behøver at gå hen til en stikkontakt for at tænde lyset. Ligeledes kan du designe forskellige lys-stemninger, så du kan genskabe det hyggelige lys, som man ellers kun får med levende stearinlys.

Udforsk fordelene ved led lys, og skab selv en hyggelige stemning i dit hjem i de kolde og mørke vintermåneder. . . . .

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.