Annoncørbetalt indhold

Billigt og luksuriøst – køb kontinentalsenge hos Sengefabrikken

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hænger billige kontinentalsenge sammen med luksus og høj kvalitet?

Ja, det gør det bestemt, hvis du spørger den danske forhandler Sengefabrikken, der arbejder ud fra forretningskonceptet, at kvalitet og komfort ikke behøver koste en formue. De tilbyder efter eget udsagn ”spotpriser” på deres produkter.

Så nu kan du gøre dit soveværelse endnu mere luksuriøst ved at vælge en billig kontinentalseng. Det er en model, der passer perfekt til dig, der elsker hotelstilen – og vil sove ekstra godt nat efter nat.

Hvad får du med billige kontinentalsenge fra Sengefabrikken?  

Du får først og fremmest en dejligt hotellignende seng med 3 madraslag, der giver den ekstra højde. Det er en af de bedst sælgende modeller på markedet.

De billige kontinentalsenge fra Sengefabrikken er kendetegnet ved en meget høj kvalitet i alle 3 madraslag, der består af henholdsvis en kontinentalbund, springmadras og topmadras.

Du får derfor også en optimal komfort og støtte til kroppen.

Et af vinderargumenterne for at vælge en kontinentalseng er, at benene ikke sidder direkte på madrassen som f.eks. med en boxmadras. Den nederste kontinentalbund med benene giver i stedet springmadrassen i midten de optimale betingelser for at arbejde og levere en ideel støtte til kroppens forskellige punkter såsom nakken og lænden.

Så oplever du ofte ømhed, når du vågner om morgenen, er de billige kontinentalsenge fra Sengefabrikken en værdifuld investering i en bedre søvnkvalitet.

Hvordan vælger du den rette fasthed på madrassen?  

Madrassens fasthed spiller en vigtig rolle for, om du får det rette match af kontinentalseng. Du kan vælge mellem de 3 fastheder Medium, Fast og Xtra Fast, og som regel kan du tage udgangspunkt i din vægt for at finde den rigtige løsning. Dog vil også personlige præferencer kunne spille ind på dit endelige valg, ligesom du kan hente hjælp hos Sengefabrikkens eksperter, der er med dig hele vejen.

Som et ekstra tilbud får du 100 dages prøvetid på din billige kontinentalseng, hvor du frit kan teste og ombytte fastheden. Du skal som minimum lade kroppen få omkring en måned til at vænne sig til den nye madraskomfort.

Også brug for nyt dynebetræk?

Med billige kontinentalsenge bliver der råd til mere. Så mens du er i gang med at indrette dit nye luksuriøse soveværelse, bør du også forkæle dig selv med lækkert dynebetræk og lagener fra samme forhandler, så du optimerer hotelstemningen i eget hjem.

Så start din makeover af soveværelset her og nu. Du vil elske at kunne checke ind på dit private hotelværelse dag efter dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.