Annoncørbetalt indhold

Bliv klar til høsten med et tørringsanlæg

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Selvom sommeren lige nu kan synes langt væk, og sol og varme blot er noget, man kan drømme om og glæde sig til, går det ofte stærkt, når tiden endelig nærmer sig. Når høsten står for døren, gælder det om at være klar med både mandskab og maskiner, men i høj grad også med sit tørringsanlæg.

Hvis det eksisterede tørringsanlæg til plantørring har udtjent sin værnepligt og skal udskiftes, eller man planlægger en helt ny lade og dermed har brug for et ekstra tørringsanlæg, så står vi klar til at hjælpe hos Løkke. Kontakt os nu for at blive klar til årets høst.

Timing er afgørende

Netop når det gælder høsten, er det afgørende at være klar med sit udstyr, da afgrøderne ikke kan vente. Det kan være forbundet med store udgifter og endda tab ikke at kunne komme til at tørre, fordi man ikke havde været opmærksom på at prioritere sine tørrefaciliteter. Vi er eksperter i løsninger til plantørring. Læs mere om plantørring på vores hjemmeside eller ring til os og få råd og vejledning om den helt rigtige løsning til netop dit setup.


Men hvad er et tørringsanlæg, og hvad kan det bruges til? Et tørringsanlæg er en løsning til lader og haller, hvor man sikkert og effektivt kan tørre sine afgrøder, eksempelvis frø. Anlægget er udviklet, så afgrøderne får luft og dermed tørres både skånsomt og effektivt og med et fokus på at bevare frøets kvaliteter og egenskaber optimalt.

Vi er med dig hele veje

Én ting er at købe et tørringsanlæg, men til så stor og vigtig en investering er det vigtigt at have en kompetent leverandør i ryggen, som kan bistå med service og vedligeholdelse. Også det kan vi tilbyde her hos Løkke. Vi lægger vægt på at følge kunden til dørs og også være der, når der er brug for reparationer eller vedligeholdelse af anlægget. Vi tilbyder en totalløsning og er med dig hele vejen fra salg til montering og service.


Kontakt os allerede i dag og lad os drøfte mulighederne for netop dine faciliteter, så du er sikker på at være klar til årets høst. Mange venter desværre for længe og risikerer derfor at komme i knibe, når høsten pludselig står for døren. Du kan derfor ikke komme for tidligt i gang, når du ved, at du har brug for et nyt anlæg inden næste høst, og her betaler det sig altså at være forudseende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.