Annoncørbetalt indhold

Et gør det selv-køkken med mange muligheder

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af jem&fix

Er I ved at kigge på, hvad det koster at skifte køkkenet? Det er typisk en halvstor udgift, og af samme årsag er I måske allerede nu begyndt at kigge efter alternativer til køkkener, der monteres professionelt. Der er mange muligheder, hvor I kan købe skabe og skabsfronter i alverdens former og farver efter helt egne behov. Hvis I har lidt snilde, kan I også sagtens finde ud af at få skåret en bordplade til, så den passer ind.

Der findes bordplader i mange forskellige materialer, og I har måske allerede nu fundet en træsort, I godt kunne tænke jer. Træ er skønt, fordi det er et flot og robust materiale, men det kræver også, at I er gode til at vedligeholde det. Det kan for eksempel være gennem oliering eller sæbebehandling.

En lidt billigere og mere praktisk løsning, som sagtens kan være rigtig flot, er en laminatbordplade. Der findes mange forskellige, der faktisk ligner træbordplader, og de kan hurtigt tørres af, uden der er risiko for, at bordpladen bliver plettet i løbet af madlavningen. Det er der mange, der sætter pris på. I kan se de mange forskellige bordplader på hjemmesiden og se, hvilken I godt kunne tænke jer.

Sådan skal køkkenet indrettes

Køkkenet er et af de rum i hjemmet, der bruges mest. I starter dagen med morgenmaden og slutter med aftensmaden, og i weekenden er der måske også tid til frokost eller noget eftermiddagsmad i køkkenet. Derfor skal det da også gerne være indrettet, så det både er praktisk og pænt, for I skal se på det i mange år endnu.

En af de ting, I skal tænke på, når I indrettet køkkenet, er dets størrelse. Hvis I har et relativt trangt køkken, er det med at holde et i lyse toner, så det automatisk giver noget luft og noget lys. Hvis I vælger lyse skabsfronter, kan I også eksperimentere med en lidt mørkere bordplade, så I skaber noget kontrast, der giver dynamik og liv i rummet.

I kan både vælge bordplader i mørkt træ, men I kan også finde en helt sortlakeret bordplade, hvis I virkelig vil skabe de klare linjer mellem skabsfronterne og pladen. Det kan også være, I skal kigge på det gulv, I har lagt. Vil det give mening at finde en bordplade, der faktisk kan matche gulvet i farven? Det er nogle af de mange ting, I kan overveje i processen med at montere nyt køkken.

Denne artikel er sponsoreret af jem&fix

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.