Annoncørbetalt indhold

Få besøg af Stolespecialisten og prøv din nye otiumstol hjemme i din egen stue helt uforpligtende og gratis

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når det kommer til møblerne i hjemmet, er det ikke lige meget hvad man udvælger. Møblerne skal ikke bare afspejle den personlige stil, men samtidigt også være behagelige og funktionelle at sidde i. Der findes mange lænestole, som er designet for den den ultimative komfort til blandt andet seniorer og mennesker, som har funktionsnedsættelse. Her er det netop, at Otiumstole har relevans. Læs med her og lær meget mere om otiumstole, og hvad de kan gøre for dig.

Hvad er en Otiumstol?

Denne type stol kommer med smarte features, såsom sædeløft der elektrisk. Denne funktion gør, at det er lettere for personer at komme op og ned i stolen hvis de har én eller anden form for funktionsnedsættelse. For mennesker med disse problematikker, kan noget så simpelt som at sætte sig i en stol eller komme op derfra, være en stor udfordring.


Det betyder derfor, at denne type stol kan lænes frem og tilbage og justeres i højden, når man skal op og ned fra den. Hos Stolespecialisten forhandles der flere varianter af denne type stol, som passer til det personlige behov.


Via Stolebussen som er virksomhedens transportmiddel, kan dytige medarbejdere komme direkte hjem til interesserede med en stol man kan prøve, kvit og frit. I denne stolebus, er der 24 forskellige stole man kan prøve, både elektriske og ikke-elektriske. Du skal ej heller tænke på at få stolene ind i hjemmet til afprøvning, da Stolespecialisten nok skal klare det manuelle arbejde for dig og bære dem ind.

Få professionel rådgivning af Stolespecialisten

Den rette stol kan være svær at finde selv, særligt når den skal passe til individet. Hos denne forhandler, kan du dog få professionel hjælp og vejledning, så du er sikker på du får præcis den stol der netop passer til dit personlige behov.


Specialisten inden for disse stole kan tilbyde en lang række flotte muligheder, som også passer til forskellige indretningsstile, og så har de tilmed det største udvalg af seniorstole i Danmark. For mere information om deres spændende udvalg, og hvordan også du eller dine nærmeste kan få en Stolebus ud, venligst klik på ovenstående link.

Alverdens typer stole

Stolespecialisten forhandler ikke blot Otiumstole, men også mange andre. På deres hjemmeside kan du både se et udvalg af lænestole, hvilestole og kontorstole. Uanset hvor i hjemmet du mangler stole, køkken, bar eller stue, så kan du med fordel finde dem hos denne erfarne stole ekspert.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.