Annoncørbetalt indhold

Få flotte og rene trapper i jeres opgang med trappevask

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af racoon.dk

Tag et øjeblik til at forestille dig, hvordan det ville være at træde ind i din opgang og blive mødt af en flotte og rene trapper. Hver eneste trin er pæne og rene, som om det netop er blevet fremtryllet af en hemmelig formel, der efterlader dem fejlfrie og flotte. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Med en trappevask til jeres opgang hjælper Racoon.dk dig og dine naboer med at få præcis det, I drømmer om - flotte og rene trapper, som er indbydende for jer beboere, og som er imødekommende overfor gæster. Så læs med her!

Derfor er det vigtigt at få vasket trapperne

Det er vigtigt at få vasket trapper i jeres opgang/ejendom, da dette kan hjælpe med at forhindre skader og slid på trapperne. Det er især vigtigt, hvis der er mange mennesker, der bruger trapperne dagligt - hvilket der med stor sandsynlighed er. Ved regelmæssig rengøring af trapperne vil du og I kunne bevare det pæne udseende og den stærke holdbarhed af trinene. Så vil du og I gerne have vasket jeres trapper og dermed fastholde kvaliteten af dem, så vælg Racoon.dk!

Hos Racoon leverer de omhyggelige og professionelle trappevaske. De anvender det effektive multikludssystem, hvor de bruger én klud pr. etage, så du og I altid kan nyde rene og velduftende trapper efter hvert besøg. I kan derfor trygt overlade ansvaret for jeres trapper i deres kompetente hænder. De sørger for, at jeres trapper stråler, og det efterlader en imponerende effekt i opgangen/ejendommen.

Så ofte bør trapperne i en opgang vaskes

Det er vigtigt at holde trapperne i en opgang/ejendom rene og pæne, da det er et af de første steder, som du, I eller jeres gæster, som kommer på besøg, ser, når I kommer ind i bygningen. Derfor bør trapperne helst vaskes mindst én gang ugentligt for at sikre, at de altid fremstår pæne og rene samt indbydende for jeres gæster. Dog kan det anbefales at overveje at få trapperne vasket noget oftere i vinterhalvåret, fordi sne, slud, skidt, mudder og lignende som ofte bliver taget med ind i opgangen og dermed sætter sine spor på trapperne. Det betyder selvfølgelig også, at trapperne slides hurtigere og hurtigere bliver beskidte.

Dog er det vigtigste, at I finder den bedste løsning til netop jeres trapper og behov, så du og I kan føle jer tryg ved at gå op og ned ad trapperne i jeres opgang. Intet er mere rigtigt eller forkert. Det handler blot om, hvilket udtryk og hvilken holdbarhed I ønsker ud fra jeres trapper.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.