Annoncørbetalt indhold

Feriebolig i Danmark eller ferieboliger i Spanien? Invester i begge dele hos Investering & Feriebolig

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af investeringogferiebolig.dk.

Feriebolig i Danmark eller ferieboliger i Spanien? Invester i begge dele hos Investering & Feriebolig

Har man sin egen feriebolig, kan man rejse både billigere og typisk også oftere, da man ikke skal bruge lige så mange penge på bookning eller leje, men der vil samtidig også være en del forpligtelser forbundet med muligheden. Hos Investering & Feriebolig har de dog gjort konceptet en del nemmere for dig. De tilbyder dig nemlig muligheden for at investere i ferieboliger i Spanien og mange andre lande gennem dem.

Gode muligheder for at investere i en feriebolig i Danmark

Investering & Feriebolig er et dansk aktieselskab, der specialiserer sig i at investere i ferieboliger rundt om i hele verden. Går du og drømmer om at investere i en feriebolig i Danmark, har du helt unikke muligheder for at gøre det gennem dem. De har nemlig allerede nu opkøbt en række sommerhuse og ferieboliger i Danmark, og som investor hos dem får du unikke muligheder for at benytte dem. Når vi skriver, at det er muligt at investere i ferieboliger i Danmark gennem Investering & Feriebolig, er det dog nødvendigt at præcisere, at man ikke investere i ferieboligerne i sig selv, men snarere i aktier i firmaet Investering & Feriebolig. Det er det, der er hele ideen bag det danske aktieselskab.

Som investor investerer man dermed i aktier i firmaet, hvorefter man bliver medejer af ferieboliger i Danmark og mange andre lande. Det er dermed Investering & Feriebolig, der står for investeringen i og vedligeholdelsen af de enkelte ferieboliger, som investor har man blot mulighed for at benytte dem. Derfor betaler man også leje, hvis man booker en feriebolig i Danmark eller et andet sted i verden, samt et gebyr til forbrug, rengøring og lignende. Du slipper dermed for en del af det bøvl, du ville have, hvis du investerede i din egen feriebolig i Danmark, og investeringens størrelse er også langt mere overkommelig. Læs mere på www.investeringogferiebolig.dk.

Få også adgang til lækre ferieboliger i Spanien og resten af verden

Der er dermed helt unikke muligheder for at rejse og besøge nye steder i verden, hvis du investerer i Investering & Feriebolig. Et af de steder, hvor de har flere forskellige ferieboliger, er Spanien. Investerer du i Investering & Feriebolig får du dermed ikke blot adgang til ferieboliger i Danmark, du får også mulighed for at benytte en række ferielejligheder og ferieboliger i Spanien, så du kan nyde det spanske og udforske landet fra en sikker base – eller flere. På investeringogferiebolig.dk kan du allerede nu gå på opdagelse blandt de mange forskellige ferieboliger i Spanien og læse mere. Det danske aktieselskab spiller nemlig med helt åbne kort, og de hjælper dig også gerne med at vurdere, om en investering af denne størrelse er det rigtige for dig.

Selvom du kan investere med både pension, selskabsmidler eller egen opsparing, så er det nemlig ikke helt uden risiko at investere. Ikke desto mindre så har en investering i Investing & Feriebolig et forventet afkast på 3 %, og det giver dig samtidig adgang til ferieboliger i Spanien og mange andre lande. Du slipper dermed for den del besvær, får professionel rådgivning med på vejen, kan investere i lækre ferieboliger for et mere overkommeligt beløb, samtidig med at du får en del fordele i forhold til de mange ferieboliger i Spanien, Investering & Feriebolig råder over.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.