Annoncørbetalt indhold

Forårsjakker til damer

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af mollyogmy.dk

Når temperaturen lige så stille stiger, og solens stråler titter frem, så er det tid til en overgangsjakke. En lækker jakke, som føles helt let, efter at have haft en vinterjakke på i flere måneder. Du kan pakke dig ind i en lækker termojakke i sæsonens farver eller pifte dit outfit op med en lækker trench coat. Det er altså også vildt cool med en bomberjakke, som giver et lidt mere nedtonet look, men stadigvæk bare ser super stilet ud.

Overgangsjakker som helårsjakker? 

Det er ikke umuligt, at du kan bruge din overgangsjakke stort set hele året. Når dagene er kolde, så kan du smide en lækker strik under jakken, og så kan du holde varmen. På de varme dage, kan du style jakken med en top under, og på den måde gøre dit look mere sommerligt. Du kan skabe et super cool look med en denimjakke med en top under!

Global Funk jakker

Når vi snakker forårsjakker, så kommer vi ikke udenom jakkerne fra Global Funk. De populære jakker hitter, og det er ikke tilfældigt. Kvaliteten er i top, og priserne er for alle. De populære styles som Even jakkerne og Arrow jakkerne fås i flotte naturfarver som sand, grøn og brun. Er du til en endnu mere klassisk farve, så findes jakkerne også i sorte, navy og grå. Pasformen er helt perfekt, og klæder enhver kvindekrop, samtidig med at den gør jakken lækker og komfortable at have på. Jakkerne kan spændes ind med bånd i taljen.

Farverige overgangsjakker

Er der noget der kan få én i godt humør, så er det en lækker farverig jakke. Det understreget virkeligt forårets fremtræden, og er samtidig med til at pifte det mørke efterår op. Danske brands som Noella, Neo Noir og Liberte laver de flotteste farverige jakker. Samtidig er jakkerne i en lækker kvalitet og med en god pasform, så du skal ikke gå med kompromis for at bære en farverig jakke. Det behøves ikke at være svært, at style en farverig jakke. Har du et par basic jeans på og et par sorte støvler, så er en farverig jakke prikken over i’et. Det gør bare noget helt vildt godt for dit outfit!

Overgangsjakker på tilbud 

Som i alle andre kategorier i modebranchen, så skifter årstiderne, trends kommer og går og styles udgår. Du kan derfor altid finde lækre jakker, som er på vej ud af sortiment, og derfor er sat ned i pris. Hvad er bedre end at score en lækker overgangsjakke på tilbud?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit