Annoncørbetalt indhold

God dækning på næste tur? Sørg for en rejseforsikring

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af codan.dk

Denne artikel er sponsoreret af Codan Forsikring A/S

Skal du ud at rejse? Måske det allerede er nu i påskeferien, turen går til udlandet, eller det kan være, du er begyndt at se frem til sommerferien, selvom du er ude i god tid. Uanset hvor turen går hen, er det vigtigt, at du har en rejseforsikring, hvis ferien skal bruges uden for dit hjems fire vægge.

Rejseforsikring er et bredt begreb, men det dækker over mange af de ting, der kunne opstå på en rejse. Har du brug for at komme til lægen eller på sygehuset i forbindelse med en ferie i udlandet? Selvom du har det blå sygesikringskort, der gælder i hele EU, betyder det ikke automatisk, at du får gratis lægehjælp. Det betyder, at du bliver behandlet på lige fod med andre EU-borgere i det land – og det vil altså sige, at du kan risikere at skulle betale.

Til gengæld er det noget af det, en rejseforsikring kan dække. Ved akut opstået skade eller sygdom, er det altså en rar sikkerhed at have med sig. Du kan købe rejseforsikring lige her, hvor du også kan læse meget mere om, hvad de forskellige typer af forsikringer egentlig dækker over.

Adrenalinjunkie eller nervøs for afbestillinger?

Har du overvejet, om en rejseforsikring egentlig er nok? Der er flere måder at gøre det på. Du kan købe en forsikring, der dækker akkurat den rejse, du har bestilt, men kan du godt lide at tage en tur i ny og næ, kan det være noget mere gavnligt for dig i stedet at investere i en årsrejseforsikring, så du ikke skal tænke på, om du er dækket, når du tager afsted.

Er du nervøs for at blive syg eller noget andet skulle ske, der kan gøre, at ferien bliver aflyst? Det kan være en kamp at afbestille flybilletter, og i mange tilfælde er det ikke muligt at få sine penge refunderet. Med en afbestillingsforsikring er du dækket, hvis der for eksempel opstår sygdom eller dødsfald i nærmeste familie, der gør, at I er nødt til at blive hjemme.

Det er ikke alle rejseforsikringer, der dækker, hvis du godt kan lide ekstremsport. Hvis det er skiferien, der skal planlægges, eller I gerne vil ud at køre mountainbike eller hoppe i faldskærm, kan I være nødt til at tilkøbe en ekstra forsikring, der dækker over ekstremsport. Så kan I tillade jer at opføre jer vildt, uden det koster jer ekstra, hvis det ender med at koste en tur på skadestuen.

Denne artikel er sponsoreret af Codan Forsikring A/S

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.