Annoncørbetalt indhold

Guide: Sådan får du både en klimavenlig og æstetisk facade

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du overfor at skulle renovere facaden på dit hus? Så har du sikkert opdaget, hvor mange muligheder der er på markedet, og hvor forvirrende det kan være at tage stilling til, hvad du skal vælge. Til gengæld er du her landet det helt rette sted for at få hjælp. Denne artikel udforsker nemlig, hvordan du kan vælge en facadeløsning, som både er klimavenlig og flot at kigge på.

Vælg en facadeløsning med arkitektonisk frihed

Når du skal vælge imellem forskellige facadeløsninger, er noget af det vigtigste den arkitektoniske frihed. Især hvis det er som en del af et renoveringsprojekt og ikke nybyggeri. Når huset allerede har en bestemt form, har du nemlig brug for en facade, som kan tilpasses hertil og ikke omvendt. Her er en løsning med lameller oplagt, fordi de kan monteres både horisontalt, vertikalt og som loft. Du kan også selv vælge afstanden mellem lamellerne, hvilket giver en stor designmæssig frihed til projektet. Du kan naturligvis altid kombinere lamellerne med andre materialer, såsom glas, metal eller træ, for at give facaden endnu mere kant og personlighed.

Overvej materialerne - for klimaets skyld

Et af de vigtigste valg i et renoveringsprojekt er valget af materialer. Det er som oftest det, der bestemmer, hvor klimavenligt byggeriet er, men også hvordan det ser ud, og hvordan og hvor ofte det skal vedligeholdes. Nogle af de bedste materialer for klimaet er træ og aluminium. Aluminium er især kendt for sin lave miljøpåvirkning, da det kan genanvendes nærmest uendeligt. Og ved genanvendelse bruges også kun ca. 5% af den energi, der bruges på at skabe ny aluminium. Genbruger man materialer til sit byggeri, kan man være med til at mindske både affaldsmængden, energiforbruget samt behovet for udvinding af nye materialer. Derfor bør du altid overveje dine materialevalg nøje, inden du går i gang.

Tænk langsigtet

Facaden på dit hus er noget, du skal kigge på lang tid fremover. Derfor er det vigtigt at tænke langsigtet, når du beslutter, hvordan den skal ende med at se ud. Derudover er det ofte også en stor investering, hvilket kun gør det endnu mere relevant at gøre sig gode overvejelser. Ønsker du en langsigtet løsning for din facade, bør du overveje facadebeklædning i aluminium. Det er enormt holdbart og stort set vedligeholdelsesfrit, så du slipper både for irriterende reparationer og regelmæssig maling eller lakering. Også på den måde vil dit byggeri blive mere bæredygtigt.

Gør du dig disse tre overvejelser, inden du skifter facaden på dit hus, er du godt på vej til en mere bæredygtig, langsigtet og arkitektonisk flot løsning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • PR-foto credit