Annoncørbetalt indhold

Guide til den bedste klassetur til København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Uanset alderen, er noget af det bedste ved tiden som barn og ung at komme på tur med klassen, fodboldholdet eller spejdergruppen. Det kan dog virke overvældende som voksen at skulle planlægge, for der er mange ting at overveje. Her får du heldigvis nogle bud på aktiviteter, som gør jeres næste klassetur til København til en sikker succes.

1. Tag en tur i Experimentarium

Experimentarium er altid en god idé, når man besøger København med børn. Her er plads til at lege, lære og løbe rundt på samme tid. Skal i afsted på en skoletur, tilbyder Experimentarium også undervisningsmateriale, som kan kombineres med et besøg hos dem. Dette er dog ikke gratis, så før I tager afsted, kan I med fordel overveje, om I skal tjene penge til klassen eller holdet, som kan sikre, at I har råd til de bedste oplevelser.

2. Tag på museum

København er fyldt til randen med spændende museer. Det er bare et spørgsmål om at vælge det museum, som er mest interessant for netop jer. Det kan for eksempel være Statens Museum for Kunst, hvor børnene kan være kreative, Nationalmuseet, som har en særlig børneafdeling med plads til leg eller måske Arbejdermuseet, hvor børnene kan prøve livet som arbejderbarn. Uanset hvilket museum, I vælger, kan I være sikre på, at børnene går derfra klogere, end da I kom.

3. Besøg Rundetårn

Et besøg i Rundetårn er en klassiker på en skoletur til København. Her kan børnene lære om både arkitektur, astronomi og videnskab. Tårnet har en udstilling om Tycho Brahe, som var en vigtig figur i ikke bare tårnets historie, men også i danmarkshistorien. Med sin snoede opgang, er det et oplagt sted at besøge med børn, som skal brænde lidt energi af. Og hvem ved? Måske kommer de hjem med en ny interesse for videnskab og astronomi.

4. Brug lommepenge på Strøget

Inden I vender snuden hjemad, er I nødt til at tage en tur forbi Strøget. Som en af Europas længste gågader, forbinder Strøget flere attraktioner i byen og kan betragtes som Københavns hjerte for turister. Har børnene fået lommepenge med, er dette et oplagt sted at få dem brugt på legetøj, sko eller måske bare slik. Er I heldige, ser I måske også en af de mange gadeperformere, der optræder her. Uanset hvad, er et besøg i København ikke komplet uden en gåtur ned ad Strøget.

Forhåbentlig er I nu blevet klogere på, hvordan I kan få en vellykket klassetur til Danmarks hovedstad.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.