Annoncørbetalt indhold

Har du styr på din elregning?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af FDM

Hvis svaret til ovenstående er nej, er du langt fra den eneste. Der er rigtig mange, der, når de modtager deres elregning, betaler ved kasse et, og så egentlig ikke skænker den en tanke derudover. Det kan måske blandt andet skyldes, at du faktisk synes, det er svært at finde ud af, hvad elregningen betyder. Der er mange tal og begreber, og hvis ikke du ved, præcist hvad du giver, er det lidt en jungle at finde ud af.

Hvis du skal have hjælp til at forstå din elregning, kan du prøve at læse nærmere her. Mens nogle betaler efter forbrug, har rigtig mange en acontoløsning, hvor du betaler for den kommende periode ud fra, hvad det forventede forbrug er. Det er ikke altid, tallene helt stemmer overens, og så kan du enten risikere at skulle betale lidt mere, eller du kan opleve at skulle have penge tilbage.

Der er mange forskellige elselskaber rundt omkring i Danmark. En del af prisen er fastlagt af staten, men cirka 20 % af elprisen kan selskaberne selv råde over. Det betyder, at der godt kan være penge at spare, hvis du skifter til en anden udbyder, men det kan også være, du allerede nu har en god løsning.

Udbydere med fokus på fremtiden

Vil du gerne støtte op om en grønnere fremtid? Der er i dag en hel del selskaber, der tilbyder grøn strøm. Danmark får meget strøm fra solceller og vindmøller, og de vedvarende energikilder er da formentlig også fremtiden. Ved at vælge et elselskab, der støtter op omkring grøn omstilling og tilbyder grøn strøm, har du i hvert fald gjort dit.

Mange udbydere tilbyder betaling kvartalsvist. Det passer ind i budgettet hos rigtig mange. Hvis du hellere vil betale på månedsbasis, er det dog også mange gange noget, der godt kan lade sig gøre. Tag en snak med elselskabet – så skal I nok finde en løsning, der passer til jeres husstand.

Synes du, at dit elforbrug ligger højt? Du kan prøve at sammenligne med, hvad en gennemsnitlig person eller familie bruger, men det er vigtigt at huske på, at der er mange variable, der spiller ind. Det gælder både boligens størrelse, hvad du egentlig har af strømkrævende apparater, og meget andet. Det kan dog stadig være, at sammenligningen er med til at give dig et skub i en retning, der peger mod strømsparende løsninger. Det kan give lidt mere luft i dit budget på langt sigt.

Denne artikel er sponsoreret af FDM

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.