Annoncørbetalt indhold

Har du svært ved at vælge tøj til særlige anledninger?

PR-Foto Credit

Denne artikel er sponsoreret af TeeShoppen

Det kan være svært at vælge tøj når man enten skal til runde fødselsdage, bryllup eller begravelse. Uanset om det er en fejring eller en mere trist anledning, som begravelse, vil man gerne vælge et outfit som passer til anledningen. Her i guiden kan du måske få lidt inspiration til, hvad du skal vælge til den næste særlige anledning.

Store fødselsdagsfester

Der er intet som er mere hyggeligt, end når man skal fejre en speciel person, der er blevet et år ældre. Derfor er det også dejligt at være klædt i noget pænt tøj, som man føler sig tilpas i.

Som kvinde kan der være mange valgmuligheder, ofte vil man trække i en pæn kjole, et oversized jakkesæt eller måske et pænt sæt. Det er essentielt at vælge noget som passer til ens kropsform og som man kan føle sig tilpas i fra start til slut. Ligeledes kan alle outfits komme til at skinne, med de rette tilpassede smykker.

Som mand er der også flere valgmuligheder. Hvis man gerne vil være ekstra fin, gør det aldrig skade at trække i et flot jakkesæt. Dog kan man også vælge et par bukser med en skjorte, eller en trøje med en pæn jakke over. Man kan også vælge at fuldende looket med et smykke, da der efterhånden findes et større udvalgt til mænd.

Bryllupper

Der er intet mere romantisk end at skulle til et bryllup og fejre kærligheden, mellem to forelskede mennesker. Her vil man anbefale at kvinder trækker i en lang og smuk kjole, som er stylet med nogle flotte sko. Vigtig er dog, at man aldrig overgår brudens valg af kjole og at men ej heller dukker op i hvid.

Som mand er det bedste og sikrest valg klart et jakkesæt, her kan man komme i alverdens farver eller mønstre, for at gøre det lidt mere udfordrende. Dog anbefales det dog heller ikke, at manden trækker i hvid.

Begravelser

Det er altid en trist anledning at skulle til en begravelse. Men det kan være rart at møde op i noget pænt og anstændigt, for at udvise respekt og sorg til vedkommendes sidste rejse. Kutymen her er, at man som oftest møder op i sort. Der er ikke så mange yderligere dresscodes, og det betyder intet om man kommer i jakkesæt og kjole, eller noget mere almindeligt hverdagstøj. Dog kan nogle pårørende have et specielt ønske om, at man møder op i farver, mønstre eller andet, for at ære den afdøde.

Denne artikel er sponsoreret af TeeShoppen

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.