Annoncørbetalt indhold

Høreapparater Odense: Når de ældre i familien begynder at høre dårligt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du lagt mærke til at et familiemedlem har fået en dårlig hørelse? Du kan både opleve at blive irriteret over, at de ikke reagerer og svarer dig, men samtidig kan du også få ondt af dem. Læs her, hvad du kan stille op, når du mistænker, at et familiemedlem har fået dårlig hørelse.


Gode råd til at få det sagt til vedkommende

At bringe opmærksomhed på en andens potentielle høretab kræver en fin og følsom tilgang for at undgå at virke uhøflig eller påtrængende. En god start er at vælge det rette tidspunkt og sted for samtalen. Høreapparater Odense bør ikke være det første, du bringer på banen. Du kan indlede samtalen ved at udtrykke dine egne observationer af situationer, hvor du har bemærket udfordringer med hørelsen uden at rette fokus direkte mod den pågældende person. For eksempel kan du sige, at du har bemærket, at det nogle gange virker som om, at lydene er sværere at opfange, især når vi er i støjende omgivelser. Alt efter reaktionen kan du spørger, om vedkommende har overvejet at få sin hørelse tjekket.


Høreapparater Odense - tilbyd at tage med til en høretest

En støttende måde at adressere et familiemedlems potentielle høretab er at tilbyde at tage med til en høreklinik. Høreklinik i Odense kan du bestille tid hos online. Du kan lægge vægt på, at du har tænkt på, om han eller hun ville være interesseret i at tage med til en høreklinik. Hvis vedkommende accepterer tilbuddet, kan I sammen planlægge en tid, der passer ind i jeres kalendere. Din tilstedeværelse kan også bidrage til at mindske en eventuel usikkerhed omkring besøget.


Hvis det ikke er et nært familiemedlem

Hvad skal du stille op, hvis du ikke har lyst til at gøre dit familiemedlem opmærksom på det? Høreapparater Odense har du formentligt ikke lyst til at foreslå. I stedet for at råbe eller gentage dig selv gentagne gange, kan du tage initiativ til at gøre samtalen mere tilgængelig.


En hensynsfuld tilgang er at søge øjenkontakt og bruge ansigtsudtryk og gestikulation for at supplere dine ord. Hvis der er støjende baggrundslyde, kan du overveje at flytte samtalen til et mere stille område for at minimere forstyrrelser. Det er også en god idé at anvende en klar og langsom tale, undgå at tale med en fuld mund eller mens du spiser, og undgå at dække ansigtet med hænderne, da dette kan gøre det sværere for personen at læse dine læber og ansigtsudtryk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • PR-foto credit