Annoncørbetalt indhold

Hvor får man de bedste hoteloplevelser i Odense?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af bedrenaetter.dk

Både forretningsrejsende, udenlandske turister og de lokale besøger Odenses hoteller. Fordi Odense er lille af størrelse i forhold til andre byer i Danmark, ligger de fleste hoteller tæt på centrum, så der er god mulighed for at tage del i Odenses mange aktiviteter. Om man er på besøg for at se H.C. Andersen Museum eller føle sig som turist i egen by, er der et væld af gode overnatningsmuligheder.

First Hotel Grand

Hvis man er gået fra Kongens Have ned mod gågaden, kan man ikke undgå at få øje på det smukke First Hotel Grand, som stammer fra 1897. Placeret lige i centrum af Odense og tæt på banegården, får man det bedste af begge verdener. Nyd morgenbuffeten i deres Restaurant Grand og få en god start på dagen.

Hvis man kommer hjem fra hotellet og ikke helt kan slippe den luksuriøse oplevelse, kan man tage et kig på nogle af de sovesofa tilbud, som Bedre Nætter har. Deres sovesofaer har vundet priser for deres design, og når de foldes ud. Så brug deres sovesofa tilbud og tag hotelfølelsen med hjem i stuen.

Hotel Odeon

I 2017 åbnede Odeon, som skulle være Odenses store musik- og konferencehus. Hotel Odeon ligger derfor kun få minutter væk fra kulturhuset, som ligger i H.C. Andersen kvarteret. Lige så snart man træder ud ad hoteldørene, bliver man derfor mødt af små, hyggelige huse i gule og orange nuancer med stokroser op ad væggene. Derfor er det kun oplagt at tage et smut forbi museet, når man allerede er i kvarteret.

Comwell H.C. Andersen

Som navnet antyder, ligger dette hotel også nærmest klos op ad H.C. Andersens Hus. Med anmeldelser på 4,2 ud af 5 stjerner er der lagt op til en god oplevelse. Der er 157 værelser i stilfuld indretning med udsigt ud til Odenses gader. Derudover kan man boltre sig på deres casino eller fitness, alt efter hvad man er til. Hvis man er ny til byen, har hotellet skræddersyet en række løberuter, så man kan få set Odense fra et andet perspektiv.

Hotel Knudsens Gaard

3 km fra centrum ligger Hotel Knudsens Gaard, som er kendetegnet for dets bindingsværksidyl og adskiller sig fra de andre hoteller. Hotellet er derfor indbegrebet af charme, og værelserne i form af superior-, deluxeværelser og suites er indrettet hyggeligt.

Særligt kendt er restauranten, som også er oplagt til diverse fester og arrangementer. Nyd en 5- eller 6-retters menu med retter som kartoffelcroquette med trøffel, eller vælg mellem a la carte retter som bagt ratatouille. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit