Annoncørbetalt indhold

Kør bekymringsfrit i din el-bil og hold pause ved ladestandere hos Circle K

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

El-biler er en mere miljøvenlig måde at komme frem på end fossildrevne biler. Udover at være grønne, larmer el-biler heller ikke så meget og de kan køre langt uden omkostninger til brændstof. Dog skal elbiler naturligvis oplade indimellem, hvilket kræver en pause, hvis du er på en længere køretur. Heldigvis kan du med fordel holde pause ved ladestandere hos tankstationen Circle K.

Hvilke fordele er der ved at oplade din el-bil hos Circle K?

Ladestandere hos Circle K giver flere forskellige fordele til dig, der kører i elbil. For det første kan man finde en Circle K mange steder i hele landet, hvilket gør det nemt at finde en ladestander på farten. Og så kan man lade sin bil helt uden abonnement hos Circle K - man kører simpelthen bare ind på stationen, betaler via app eller betalingskort og lader op.

Endelig har de fleste tankstationer en butik, hvilket betyder, at du kan låne toilettet eller nyde en kaffe eller sandwich, mens din bil oplader. Du kan endda blive medlem af deres gratis fordelsprogram EXTRA, hvor du får hver 6. kaffe gratis.

Hvad er en lynlader til el-biler?

En lynlader er en hurtig opladningsmulighed til el-biler. Det er et system, der gør det muligt for el-biler at lade op meget hurtigere end ved hjælp af almindelige ladere. Lynladere sikrer altså en hurtigere optankning, end de fleste er vant til.

Ventetiden afhænger dog af bilens batteri. Det kan ske, at din bil lader langsomt, hvis batteriets temperatur enten er for lav eller høj, eller hvis din elbils ladekapacitet er lav.

Det er en fordel med en lynladning af din bil, da dette gør, at du kan komme hurtigere videre på farten igen.

Hvilken stiktype passer til din bil?

Hvilken stiktype, der passer til din bil, afhænger af, hvilken type bil du har. De mest almindelige stiktyper til biler er CCS eller CHAdeMO. CSS er den europæiske standard, mens CHAdeMO typisk findes på asiatiske biler.

Ydermere har elbiler typisk to forskellige stik. Et til AC-opladning, som er en langsom opladning, som de fleste typisk har derhjemme, og et stik til DC-opladning, som typisk er til opladning på farten i form af en lynladning. Du kan finde manualen til din bil, hvis du er i tvivl om, hvilket stik, der passer til din bil.

Ved at oplade din el-bil i ladestandere hos Circle K kan du køre bekymringsfrit og holde pause, når bilen mangler el. På den måde kan du nemt og hurtigt fylde din bil op med energi, så du altid har strøm nok til at komme godt frem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.