Annoncørbetalt indhold

Kreativt barn: sådan kan du understøtte dit barns kreative leg

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af bog-ide.dk

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Børn er fra naturens side kreative, nysgerrige og eventyrlystne - nogle mere end andre. Har du et meget kreativt barn, kan du med fordel gøre så meget som muligt for at understøtte denne kreativitet. Det er en egenskab, som altid vil være gavnlig i det voksne liv nærmest uanset branche.

Det kreative legetøj

Der findes et utal af forskellige typer kreativt legetøj. Tuscher, farvekridt og -blyanter er sikkert allerede en del af din husholdning. Men er perler, modellervoks og lego? Særligt lego er et stort hit hos de fleste børn, fordi det både giver muligheden for at være kreativ og for at lege. Der findes både æsker, som ikke har en samlevejledning, men giver dit barn muligheden for at bygge, hvad det vil, og æsker som er mere målrettet, at det skal ende ud som noget helt særligt til sidst. Selvom der er en vejledning, har dit barn selvfølgelig altid muligheden for at bruge det, som han eller hun vil. Lego selv ønsker blot, at børnene skal have det sjovt og udfolde sig, som de ønsker det.

Hjemmelavede gaver

En anden måde hvorpå du kan bakke dit barn op i sin kreativitet, er ved at opfordre ham eller hende til at lave hjemmelavede gaver. Du kan selvfølgelig altid hjælpe barnet ikke gavefremstillingen, alt efter hvad gaven skal være. Hjemmelavede gaver fra et barn kan være alt fra gipsstøbninger, tegninger, perleplader, syprojekter, ler eller lignende. Mulighederne er mange, og du kan være helt sikker på, at dit barn vil være meget stolt, når moster, farmor eller et andet familiemedlem pakker den hjemmelavede gave op.

Sæt dig sammen med dit barn

De fleste børn kan godt finde ud af at lege alene. De fleste nyder dog at lege sammen med andre. Hvis dit barn ikke har søskende, eller bror eller søster ikke gider at lege med, er det en god ide, at du træder til. Med det menes der, at du bør lege med. Sæt dig ned sammen med dit barn og tegn den tegning, lav den perleplade, byg den lego-mand, eller hvad end dit barn nyder at give sig i kast med at kreative sysler. Børn ser op til de voksne, og du kan være sikker på, at dit barn synes det er noget sjovere at lave kreative ting, hvis det er sammen med dig og ikke bare alene. Du kan selvfølgelig ikke være på hele tiden, men forsøg at prioritere lidt tid hver dag til at sætte dig og være kreativ sammen med dit barn. Det gavner jer begge.

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.