Annoncørbetalt indhold

Mange virksomheder vælger tryk på engangsemballage som effektiv brandingstrategi

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Branding af din virksomhed er en utrolig vigtig ting for at skabe vækst og opmærksomhed for din virksomhed. Og flere og flere virksomheder er udmærket klar over potentialet, der ligger i den rette marketingsstrategi.

Én metode til at skabe mere opmærksomhed er ved hjælp af engangsemballage med tryk. Mange caféer bruger i dag eksempelvis engangskrus med tryk. Men du behøver ikke have en café, der bruger engangskrus, før der er muligheder for branding. En virksomhed som Limepack tilbyder nemlig alt det take away-emballage med tryk, som du kan forestille dig.

Engangskrus med tryk er simpel og effektiv branding

Engangskrus med tryk er en simpel og effektiv måde, som flere caféer brander sig med. Hvis du tænker over, hvor mange papkrus en café bruger på én dag, så kan du sikkert også godt forestille dig, hvordan det kan være en fordel med branding på engangskrus med tryk.

Du bliver som forbruger nemlig opmærksom på virksomheden og deres produkt, når logo eller tryk er tydeligt på engangskrusene. Dette er en uhyre effektiv og simpel metode til branding på engangsmaterialer, som caféer i forvejen benytter sig af.

Limepack tilbyder engangskrus med tryk

Limepack tilbyder engangskrus med tryk, men det er ikke deres eneste produkt. De har nemlig alt indenfor take away-emballage med tryk. Hvis du har en virksomhed, der bruger engangsemballage, er Limepack’s produkter derfor en gylden mulighed for effektiv branding af din virksomhed.

Branding er vigtigt på dagens marked, for det øger mulighederne for at skabe vækst for din virksomhed. Med engangskrus med tryk og andet engangsemballage får virksomheder verden over deres branding med ud på gaden, hver gang de sælger et af deres produkter to-go.

Få dit logo på engangsemballage hos Limepack

Limepack er en dansk virksomhed, og selvom alle deres grundlæggere er fra Jylland, er det en virksomhed med kunder fra hele verden.

Limepack har allerede skabt brandingværdi for utallige virksomheder. Hvis du har en virksomhed, der kan have gavn af simpel og effektiv branding med engangskrus med tryk eller andet engangsemballage med logo, så er Limepack stedet at søge hen. Deres mest populære produkter er: isbægere med logo, papirsposer med logo, sandwichpapir med logo og papkrus med logo, men de har også mange andre produkter i sortimentet.

engangskrus med tryk eller mange andre engangsprodukter med tryk fra Limepack, og start brandingen af din virksomhed allerede i dag. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.