Annoncørbetalt indhold

Opdag Danmarks bedste festlokaler med Evarto

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af evarto.dk

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

At finde det perfekte festlokale kan være som at lede efter en nål i en høstak. Google giver de samme resultater, uanset hvad du skriver i søgefeltet, og intet af det passer til din begivenhed. Heldigvis er der håb. Evarto er en hjemmeside, som giver dig muligheden for at finde de bedste festlokaler i Danmark - samlet ét sted. Opdag de bedste selskabslokaler her.

Hvem er Evarto?

Eventbutler har skiftet navn, og hedder nu Evarto. De er din mulighed for let og enkelt at finde et lokale, som passer perfekt til den fest, du skal holde. Du kan søge blandt mere end 750 lokaler i Danmark, og filtrere disse efter specifikke krav. Det kan være, at du ønsker, at der skal være udsigt til havet, mulighed for overnatning eller forplejning inkluderet. Først skridt på vejen mod det perfekte lokale, skal du angive, hvor i landet du ønsker at holde festen, samt hvor mange mennesker, der kommer. Herefter trykker du søg, og så er du i gang. Under hvert lokale kan du se, hvad der er af muligheder på stedet og priser. Når du har besluttet dig for et sted, er det blot at indhente et tilbud, hvilket let gøres gennem en boks i venstre side af skærmen, når du klikker dig ind på lokalet. Allerede i løbet af få timer vil der være store sandsynlighed for, at du har fået et svar.

Hvor kan du finde festlokaler?

Uanset hvor du befinder dig i landet, vil du kunne finde et lokale i omegnen. Du kan blandt andet tage en tur til Roslev, som ligger i Midtjylland ved Limfjorden, og afholde din fest i Pinenhus' fine lokaler. De sørger for maden, og der er mulighed for overnatning. Du kan også finde spændende lokaler i Århus, som dem Café Hack i Århus Teater tilbyder, med smukt dekorerede vægge og loft. I Kongens Lyngby finder du Raadvad vandrehjem, som er noget for sig. Med placering i hjertet af Dyrehaven, bliver det svært at finde et smukkere sted at holde sin fest. I Kerteminde på Fyn finder du Lundsgaard Gods med fem forskellige lokaler i hver deres stil. En fynsk perle til dig, der holder bryllup såvel som kunstudstilling.

Som du kan fornemme, er mulighederne mange. Det er blot at begynde at søge løs, og så vil du inden længe have fundet det helt perfekte lokale til at danne rammerne om din næste større eller mindre begivenhed.

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.