Annoncørbetalt indhold

Overvejer du at udleje din bolig? Så er det vigtigt at finde den rette husleje

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Hvis du ikke har mulighed for eller lyst til at sælge dit hus eller din lejlighed, er der altid mulighed for at udleje ejendommen. På den måde det dække ejendommens omkostninger, og du kan endda have mulighed for at få en indtægt på den måde. Hvis du vil udleje din bolig, er det dog vigtigt at finde den rette husleje. Der er risiko for at skræmme gode, stabile lejere væk ved at sætte lejen for højt, og du risikerer at tabe penge påat sætte lejen for lavt. Derfor er den rette husleje vigtig.

Faktorer, der afgør den rette husleje

Når man skal finde den rette husleje, er der flere faktorer, som man skal have med, som blandt andet omkostninger, belligenhed og størrelse på boligen. Men HUSLEJEBEREGNING kan gøres på flere forskellige måder, så det kan nemt blive forvirrende at prøve at fastsætte en ordentlig husleje. Nogle huse kan i øvrigt udlejes til markedspris, mens andre ældre huse skal udlejes baseret på de omkostninger, der er i forbindelse med vedligehold og beboelse af ejendommen. Det er derfor en god idé at undersøge huse, der minder om dit, i det samme nærområde, så du kan fastsætte prisen på cirka det samme niveau.

Er der en maksimal husleje, som du bør overholde?

Når det kommer til fastsættelse af huslejen, er der lovmæssigt egentlig ikke nogen øvre grænse for, hvor høj den må være. Dog er det altid en god idé at få huslejen forhåndsgodkendt i kommunens huslejeklagenævn, så du kan være sikker på, at lejeren ikke i fremtiden klager over den. Selvom du som udlejer som sådan ikke straffes for at have sat huslejen for højt sammenlignet med lignende boliger, kan du blive nødt til at sætte lejen ned, hvis lejer vinder en eventuel klagesag - og sker dette inden for de første 12 måneder af lejeperioden, skal lejen nedsættes med tilbagevirkende kraft, hvilket hurtigt kan blive dyrt for dig som udlejer.

Nyt udstyr har ikke indflydelse på huslejen

Selvom du måske synes, at et nyt køkken eller et nyt badeværelse giver boligen en højere værdi, har det reelt set ingen indflydelse på huslejen, til trods for, at huset eller lejligheden kunne sælges til en højere pris med disse ændringer. Lejere er sjældent interesseret i, om der er blevet brugt kvalitetsprodukter eller designermøbler i lejeboligen - så længe det er nemt at vedligeholde, er de fleste tilfredse. Selvom det derfor kan være fristende at lave et helt nyt køkken, inden der flytter lejere ind, så kan projektet ikke betales gennem huslejen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.