Annoncørbetalt indhold

Plantekasser i sort – et must-have til enhver have

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af landhave.dk

Når det kommer til haven, er der mange muligheder for, hvordan man vil indrette den. Et af de elementer, som er med til at give haven et mere færdigt og ordentligt udtryk, er plantekasser. De kan bruges til at indramme havegangene eller stierne, men de kan også bruges som blikfang rundt om i haven. Med sorte plantekasser får man et mere elegant og stilrent look i haven, som vil virke mere rolig og afslappende.

Hvad kan man plante i en plantekasse?

En plantekasse kan indeholde mange forskellige slags planter, alt efter hvilket udtryk og stil man gerne vil have. Hvis man er til det enkle og rene udtryk, kan man plante nogle almindelige grønne planter i sin plantekasse. Dette kunne f.eks. være buske eller træer, som ikke vokser for meget, så de ikke tager overhånd i plantekassen.

Hvis man derimod er mere til det farverige udtryk, kan man plante nogle blomsterplanter i sin plantekasse. Dette kunne f.eks. være nogle smukke roser eller hortensiaer, som giver nogle flotte farter til haven. Uanset hvad man vælger at plante i sin plantekasse, er det vigtigt at have fokus på at vande dem jævnligt - især om sommeren, hvor vejret ofte er varmt og tørt.

Hvorfor er plantekasser blevet så populære?

En af fordelene ved plantekasser er, at de kan give et mere frodigt og grønt udtryk til din have eller terrasse. Dette er især fordelagtigt, hvis du ikke har meget plads i din have, da plantekasserne kan stå på stier eller langs væggene. På den måde fylder de ikke så meget, og du kan alligevel skabe et grønt udtryk.

En anden fordel ved plantekasser er, at det giver dig mulighed for at dyrke forskellige slags planter i dem. Du kan derfor have både blomster og urter i samme kasse, hvilket giver dig mulighed for at skabe et varieret udtryk. Plantekasserne fungerer desuden som en slags barriere for nogle af de mere rodede planter, så de ikke spreder sig alt for meget.

Vær dog opmærksom på, hvor meget sollys planterne har brug for, før du planter dem i din plantekasse. Har de brug for skygge, kan du med fordel flytte plantekassen ind under et træ eller et halvtag.

5 grunde til at have en sort plantekasse

  1. Sorte plantekasser er meget alsidige og kan bruges i mange forskellige sammenhænge, både indendørs og udendørs.
  2. De fleste sorte plantekasser er lavet af plastik, hvilket gør dem nemme at rengøre.
  3. Plantekasserne kan have forskellige størrelser, så der er noget for enhver smag.
  4. De fleste sorte plantekasser har en mat overflade, hvilket giver et roligt udtryk.
  5. Sorte plantekasser passer til stort set alle farver, så du kan altid finde en, der passer til din indretning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.