Annoncørbetalt indhold

Ridesporten trives i Danmark

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af heri.dk

Selvom hunde efter sigende er menneskets bedste ven, er heste også populære i Danmark. Her formodes det, at mere end 100.000 danskere jævnligt dyrker hesteridning. Derfor er moderne rideudstyr også under konstant udvikling, og udstyret bliver kun bedre og bedre. 

Uanset om du er hestehvisker eller ej, kan det være en skøn oplevelse at tilbringe en eftermiddag på en hesteryg. Heste har en særlig evne til at opfange menneskets følelser, hvilket kan skabe et smukt bånd mellem hest og rytter. Faktisk benyttes heste sommetider også i terapeutiske sammenhænge, og desuden er ridning en vigtig sport inden for handicapidræt og handicap-behandling.


Der er altså mange gode grunde til, at hesteridning er en populær sportsgren i Danmark. Det ser man tydeligt, hvis man kigger på moderne rideudstyr, som fortsat udvikles for at imødekomme de mange passionerede ryttere.

Woof Wear: En frontløber i mere end 30 år

Når det kommer til rideudstyr, er Woof Wear ikke til at komme udenom. Mærket har nemlig været en frontløber på markedet i mere end 30 år. De er særligt kendt for at udvikle gamacher til både professionelle og fritidsryttere, som på én gang er solide, beskyttende og lette.


Woof Wear’s “Medical Boot” er også et populært produkt, som mange danske ryttere har taget godt imod. Blandt brandets nyheder finder du klokker i blandt andet det meget slidstærke kevlar. Du kan altså nemt komme i mål med dit rideudstyr hos Woof Wear.


Fordi mærket har været fremtrædende i løbet af de sidste 30 år, er det også nemt at spotte en udvikling i rideudstyret. Hvor godt design og gode priser altid har været i højsædet, har mærket løbende tilpasset sig udviklingen på markedet.


Woof Wear gør en dyd ud af at holde trit med nye materialer og designs, så de hele tiden er med på de sidste nye sikkerhedsstandarder. For brandet er noget af det vigtigste nemlig, at du føler dig komfortabel og sikker, når du er til hest.

Rideudstyr gør en forskel for oplevelsen

Der er ikke nogen tvivl om, at godt rideudstyr gør en forskel for oplevelsen med ridningen. Uanset om man rider i ridehuset, i skoven eller i strandkanten, bliver oplevelsen nemlig bedre, hvis udstyret fremmer komforten og sikkerheden.


Også i konkurrenceøjemed er rideudstyret af stor betydning, fordi det kan løfte éns performance. Derfor er det heller ikke overraskende, at mange ryttere - i et land hvor ridning er så populært - går op i at erhverve sig udstyr i en høj kvalitet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit