Annoncørbetalt indhold

Sikrere i fællesskab – 4 råd til bedre sikkerhed i lejlighedskomplekset

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af besafe.dk

Man er altid mest tryg bag sine egne fire vægge, og bag sin lukkede dør. Bor du i et bofællesskab eller en opgang, starter sikkerhedssystemet endnu tidligere, nemlig ved boligens indgang. Men teknologien for sikkerhed udvikler sig, og den kan i dag gøres smartere med nye digitale løsninger. Her får du fire foreslag, som du hurtigt og let kan implementere, så alle i boligen kan føle sig tryggere.

En ny tyverialarm

Opgangen er et fællesareal, hvor I optimalt også kan have fælles sikkerhed. I har allerede mulighed for at holde uvedkommende gæster ude med dørtelefoner, men I kan også gøre en tand mere ud af jeres sikkerhed med en ny tyverialarm. Mange nye alarmer er lette at installere, og de kan underrette de rigtige parter hurtigt, skulle der komme indbrud i opgangen. Nogle er endda meget lette at bruge, da de styres via apps. Ønsker I bedre fælles sikkerhed, kan det fås med et opgraderet alarmsystem.

Digital dørtelefon

Endnu mere sikkerhed kan komme i form af en digitaliseret dørtelefon, der eventuelt kan være en opgradering af jeres nuværende. Dørtelefoner, der kører over digitale systemer, som sælges af firmaer som BeSafe, har mange indbyggede funktioner, der kan gøre tilværelsen lettere i opgangen eller i en anden fælles bolig. Mest af alt er de lettere at bruge og gør det lettere at styre, så det ville være ideelt at bringe muligheden fir opgradering op til det næste fællesmøde i boligen.

Dørkameraet

Når man i gamle dage havde kighullet til at tjekke, hvem der stod på den anden side, krævede det, at personen allerede var lukket ind i opgangen. I dag findes der dørkameraer, der kan sættes op samme sted som dørtelefonen for at stoppe uvelkomne personer, før de træder ind i opgangen.

Vær dog opmærksom på, at der findes forskellige regler for, hvornår og hvordan du må opsætte et dørkamera eller anden overvågning. Smart som det er, skal det være en lovlig opsætning, du bruger til at overvåge boligen.

Hold hinanden informeret 

En anden smart måde at være sikrere i ens opgang eller lejlighedskompleks, kan være at have et digitalt fællesskab med de andre beboere. Det kan skabes i en lukket Facebook-gruppe eller SMS-kæde, men der findes også apps, hvor du kan lave lukkede chatrum og skrive sammen om ting, der sker i opgangen.

Der er mange måder at være i sikkerhed, også i fællesskab. Vælg dem, der passer bedst til jeres bolig, og skab en tryg tilværelse i den.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.