Annoncørbetalt indhold

Tag på skiferie i påsken

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Drømmer du stadig om sneklædte bjerge, skønne solskinstimer og sjov skiløb? Så er en skiferie den perfekte måde at tilbringe din påskeferie på. Mange tror sikkert, at det kun er muligt at tage på skiferie i årets første måneder, men faktisk er påsken den perfekte anledning til at afslutte en god skisæson. Du får nemlig meget mere sol, billigere priser, mere plads på pisterne og sidst men ikke mindst kan du holde fri i mange dage med blot et par enkelte fridage fra arbejde eller skole.

Derfor skal du tage på skiferie i påsken

Higer du efter sneklædte landskaber, frisk bjergluft og ikke mindst masser af sjov på pisterne? Så er der håb forude, for skisæsonen er altså endnu ikke forbi. Der er en lang række fordele ved at planlægge en skiferie i påskeferien.

Lavere priser

Hvis du vælger at tage afsted mod de snedækkede pister i dette års påskeferie, er der store chancer for, at du kan finde gode tilbud i de populære skiområder. Sæsonafslutningen nærmer sig, og dette betyder, at skisportsstederne typisk har større fleksibilitet med deres priser og tilbud. Så hvis du leder efter en billigere skiferie, kan påsken være et godt tidspunkt at rejse på.

Tag få fridage

Påsken byder på flere helligdage, og i år falder påsken på en måde, der gør, at du udelukkende skal tage tre dages fri for faktisk at få hele elleve dages ferie. Du får derfor mange sammenhængende fridage uden den helt store ofring af fridage.

Få mere sol

Vejret i sig selv er også en god grund til at tage afsted i påsken. Det byder nemlig som regel på masser af solskinstimer og mildere temperater, hvilket båder giver gode skiforhold og mulighed for at nyde de skønne omgivelser. Skidagene er altså både længere og varme på denne tid af året, og lidt farve i kinderne er derfor garanteret.

3 skiferie-destinationer til påsken

Snesikkerhed er vigtigt på enhver skiferie, og selvom påsken nærmer sig sæsonafslutningen for skisport, så kan du sagtens tage afsted på skiferie og være garanteret sne. I påsken finder du den største snesikkerhed i de højtliggende bjergområder, og her kan du altså være sikker på sne helt frem til slutningen af april.

Tag til Sverige

Du behøver ikke at kigge mod de højtliggende alper, hvis du gerne vil afsted i påsken. Sverige har nemlig også noget at byde på, og med en skiferie i Sverige kan du nyde flere højtbeliggende skiområder. Og her er sandsynligheden for sne altså også høj.

Hold skiferie i Østrig

Foruden Sverige er Østrig også er en klassiker, når det kommer til skiferie. Østrig kan prale af mange højtbeliggende skiområder, og hvis Østrig tiltaler dig, kan du eksempelvis kigge mod Saalbach-Hinterglemm, Ischgl eller Zillertal. Mulighederne er mange.

Besøg Frankrigs pister

Skiområdet Val Thorens befinder sig på ét af landets højeste punkter, og i sidste sæson var det muligt at stå på pisterne indtil begyndelsen af maj. Der er derfor ingen grund til at tro, at det skulle være meget anderledes i denne sæson, og Frankrig er derfor også et godt bud på en skiferie-destination til påsken.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.