Annoncørbetalt indhold

Turen går til...

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Når du har lyst til at komme væk fra hverdagen, er det en god idé at planlægge en tur. Turen kan gå til et andet land eller blot et andet sted i Danmark, og der er masser af muligheder. På hellotickets.dk kan du finde alverdens billetter til præcis de ture, du drømmer om uden at vide det. Skal du på tur til storbyen, så kan du læse videre her, hvor der kommer ideer til hvad du skal lave i København, Berlin og Paris. Som Politikens rejsebøger antyder ved at kalde hele deres bogserie for “Turen går til”, er det op til dig at afgøre, hvor du skal på tur hen. Men når du ved det, så findes der masser af hjælp at hente til at finde de bedste oplevelser. Din tur kan blive til et stort eventyr med udforskning af nye kulturer og smukke landskaber, eller det kan være en storbyrejse med fornemmelse for kulturarv og historie. Du kan også tage på weekendtur for at lade batterierne op igen. Uanset hvad du drømmer om, så er der masser af muligheder for at finde den perfekte destination.

København: kanaltur, smørrebrød og flere museer, end du kan nå

København er en af de mest populære byer i Europa, og det er ikke uden grund. Byen har et væld af seværdigheder, som du kan opleve - lige fra en hyggelig kanaltur til at smage på mange variationer af den klassiske danske spise: smørrebrød. Derudover har København også et utal af museer, som du kan besøge. Dette giver mulighed for at få indblik i Danmarks historie og kultur, samtidig med at du får nogle unikke oplevelser. Uanset om du er interesseret i kunst eller arkitektur, så findes der et museum for dig. Desuden er der også flere andre attraktioner som Tivoli, Den Lille Havfrue og Amalienborg Slot - alle steder hvor du kan få en helt unik fornemmelse for København.

Berlin: historiens vingesus til forret og ølsmagning til dessert

Berlin er en af Tysklands mest fascinerende byer, som er tung af historie for alle dem, der interesserede specielt i 1900-tallet, hvor Tyskland - og især Berlin - er gået igennem noget af en turbulent tid. Forreten på menuen kan være et besøg til Berlinmuren, som stadig står som et symbol på delingen mellem Øst- og Vestberlin indtil 1989. Her kan du se resterne af muren, som i dag er dækket af kunst. Samtidig er det oplagt at overveje Berlins rolle under den kolde krig. Efterfølgende kan du tage videre til Checkpoint Charlie, hvor du kan får en guidet tur gennem det tidligere grænseovergangspunkt mellem Øst- og Vestberlin. Til dessert kan du så smage på nogle af Berlins berømte øl. God øl kan du finde i alle dele af byen på barer, caféer og restaurenter. Måske skal du endda med på en guidet øltur, hvor en lokal ekspert byder på forskellige typer øl fra berlinske mikrobryggerier. Det er en god måde at slutte aftenen med en hyggelig stemning omkring bordet.

Paris: romantik i luften i Frankrigs hovedstad

Paris er en af de mest romantiske byer i verden. Det er ikke uden grund, at Frankrings hovedstad ofte kaldes "City of Love". Byen har et utal af smukke seværdigheder og attraktioner, som gør den til et perfekt sted for romantisk ferie eller weekendtur. Den franske hovedstad byder på mange muligheder for at nyde en romantisk aften med sin partner. Du kan invitere din udkårne på en bådtur langs Seinen og nyde udsigten over Eiffeltårnet. Måske skal I også slentre gennem Louvre-museet og hilse på Mona Lisa af Leonardo da Vinci. I kan også vælge at besøge Champs-Élysées, som er en af de mest berømte boulevarder i verden, eller gå hånd i hånd inde i parken Jardin des Tuileries. Derudover findes der masser af hyggelige caféer og restauranter, hvor I kan nyde god mad sammen. Og hvad er en tur til Paris uden lækkert bagværk? Det er selvfølgelig også obligatorisk at finde en lille, sød café, hvor I kan nyde cafe latte og croissanter. Så kan I virkelig mærke, at I er i Frankrig.

Turen går til eventyr og oplevelser uanset om du vælger at tage til København, Berlin eller Paris - eller et helt fjerde sted. Tag et spring ud i det ukendte og se hvad der venter dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.