Annonce
Ugeavisen Odense

10 politibiler efter en Berlingo: Voldsom biljagt fra Odense til Langeland

Fyns Politi har søndag eftermiddag sendt en stor gruppe patruljevogne efter en Berlingo. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Sydfyn: Omkring 10 politibiler fra Fyns Politi har søndag aften deltaget i en biljagt, der startede ved Odense og endte tæt på Langelandsbroen.

Fyns Politi fik klokken 18.16 en anmeldelse om, at en mand i en Citroën Berlingo kørte hasarderet på den fynske motorvej. Og da politiet fik registreringsnummeret på bilen, kunne man samtidigt se, at bilen var meldt stjålet.


Vi vurderer hele tiden, hvordan vi kan få ham til at standse på den bedste måde. Og det ender med at være kort før Langelandsbroen.

Torben Jakobsen, vagtchef hos Fyns Politi


Politiet sendt flere patruljer af sted, men da de fandt frem til manden på motorvejen ved Odense, nægtede han at standse.

Efterfølgende kørte han videre på Svendborgmotorvejen, og da han fortsat ikke ville standse, blev der sendt flere og flere patruljevogne af sted.

- Vi vurderer hele tiden, hvordan vi kan få ham til at standse på den bedste måde. Og det ender med at være kort før Langelandsbroen, siger Torben Jakobsen, der peger på, at politiet placerede sømmåtter på vejen, så Berlingoen punkterede og manden omkring klokken 19.05 omsider måtte standse bilen.

Den langvarige biljagt vakte naturligt nok opsigt i lokalområdet, hvor der også er blevet delt flere videoer af biljagten på sociale medier.

Fyns Politi skal nu have afhørt manden, der er i slutningen af 30'erne, og forsøge at finde ud af, om der er andre grunde til, at han ikke ville stoppe bilen, end at den var stjålet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce