Annonce
Ugeavisen Odense

AC Optik skifter ejer

Allan Christensen er glad for at kunne overdrage butiksnøglen til Stine Normann Andersen. Foto: Hasse Frimodt
Efter 34 år som optiker og indehaver af AC Optik i Rosengårdcenteret, har Allan solgt sin forretning til Stine Normann Andersen.
Annonce

01.01.1986 åbnede Allan Christiansen AC Optik i Rød Gade Rosengårdcenteret. Nu, 34 år efter, har Allan solgt AC Optik til Stine Normann Andersen.

- Det har været en langvarig proces for mig at finde den helt rigtige person, som jeg ønskede skulle drive AC Optik videre. Forretningen er jo blevet som et barn for mig, og derfor var det enormt vigtigt for mig at finde den rigtige til at tage sig af mit barn/virksomhed i fremtiden. Jeg har brugt tre år på at finde den rette, og endelig lykkedes det. Stine Normann Andersen er jeg helt tryg ved kan drive AC Optik videre. Hun overtager butikken med det eksisterende personale, hvilket jeg også lagde meget vægt på, da jeg skulle sælge butikken, siger Allan Christiansen.

Stine Normann Andersen drev fra august 2011 til maj 2015 Normann Optik på Skibhusvej. Siden 2015 har hun tilbudt kunderne at komme hjem privat.

- Mens jeg drev Normann Optik startede jeg "Hjemme Optik", en virksomhed hvor jeg tilbød kunderne at komme hjem til dem privat. Men muligheden for at overtage en så velfungerende forretning som AC Optik kunne jeg bare ikke stå for. Så jeg er enormt glad for, at Allan valgte mit tilbud, og at han har overdraget mig nøglerne til AC Optik i Gul Gade, Rosengårdcenteret, siger Stine Normann Andersen.

Torsdag den 16. januar afholder Stine og Allan i fællesskab en god dag og farvel reception.

- Vi glæder os sammen til at byde folk indenfor i tidsrummet mellem kl. 14-18, hvor vi afholder reception. Her vil de gamle kunder have muligheden for at sige hej til Stine, som er hende de vil møde i fremtiden, og så kan jeg samtidig sige farvel og tak, efter mange gode år her i AC Optik. Nu glæder jeg mig til at kunne kalde mig professionel fodboldspiller, da jeg fremover skal spille fodbold hver onsdag aften med gamle fodboldvenner i Stige Boldklub, siger Allan Christiansen.

Allan og Stine har sammen aftalt, at kommer der perioder med travlhed i butikken, så kan Stine altid kontakte Allan, som står klar til at hjælpe i butikken i fremtiden. Så måske er det ikke helt slut med Allans gang i AC Optik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce