Annonce
Ugeavisen Odense

Andreas er til modne kvinder

Som 19-årig havde Andreas sin første seksuelle oplevelse med en 42-årig kvinde, hvilket var starten på hans cougar jagt. Foto: Hasse Frimodt
25-årige Andreas fra Odense medvirker i DR3-programmet "Cougar jagt - ung mand søger moden kvinde", som kan ses på DRTV. Her fortæller Andreas, hvorfor han tænder på modne kvinder i alderen 35-42 år.

På DRTV kan man se DR3-programmet Cougar jagt - ung mand søger moden kvinde. Et program, hvor den 25-årige odenseaner Andreas Christian Rasmussen medvirker. Andreas var som 19-årig sammen med en ældre kvinde på 42 år, og det var startskuddet for ham til at gå på cougar jagt.

- Da jeg som 19-årig var sammen med en på 42 år, var det ren sex. Jeg var overrasket over, at det var så godt, og for første gang oplevede jeg, at det ikke var mig, der skulle tage styringen, men den ældre kvinde der bestemte. Jeg havde aldrig prøvet det før med en jævnaldrende eller yngre pige. Det var starten på mine cougar oplevelser. Siden har jeg lært, at det ikke er pænt at kalde dem over 40 år for ældre kvinder. De skal kaldes modne kvinder, siger Andreas.

Andreas var siden sin første frække cougar oplevelse på mange flere frække dates med modne kvinder.

- Jeg fandt ud af, at de modne kvinde kunne styre mig, hvilket jeg aldrig havde oplevet med en jævnaldrende pige. Med piger på min egen alder var jeg den dominerende. Men da jeg som person er meget spontan, har jeg behov for en moden kvinde, der kan sætte mig på plads, når der er behov for det, siger Andreas.

Andreas sagde ja til at deltage i DR3-programmet Cougar jagt, fordi han ved, der er andre unge mænd, som har det præcis som ham selv.

- Jeg ønskede at fortælle min historie, mine oplevelser og hvorfor jeg tænder på modne kvinder. Jeg oplever at min omgangskreds har svært ved at forstå, hvorfor jeg ikke bare finder en jævnaldrende pige at være sammen med. Men det er nu en gang de modne kvinder, jeg har det bedst sammen med både seksuelt og i hverdagen. I starten handlede det om at score en moden kvinde og have god, fræk sex, men jeg er i dag nået dertil, at nu er det ikke længere jagten efter god sex med cougars, men blevet til en søgen efter en moden kvinde i alderen 35-42 år, jeg kan komme i et forhold med, siger Andreas.

Andreas medvirker i DR3-programmet Cougar Jagt - ung mand søger moden kvinde, som kan ses på DRTV. Foto: Hasse Frimodt

Andreas scorede sine cougars på Tinder, Happn og Badoo. Og går han i byen i weekenden er det Katten og Musen, Andreas besøger, for her kan han hurtigt spotte de modne kvinder, der søger en ung fyr.

- Det er jo et rent slaraffenland for en ung fyr at være på f.eks. Tinder. Der gik jo ikke en dag uden der var match. Men jeg blev træt af kun at jagte sex. Så jeg har indtil for nyligt holdt en pause fra Tinder og lignende dating sider. Men nu er jeg på igen, og på kun fjorten dage har jeg fået 139 match på Tinder og 150 match på Happn og Badoo. Så sex har jeg masser af mulighed for at få, men nu vil jeg gerne finde den modne kvinde, som jeg kan blive kæreste med, flytte sammen med og måske stifte familie sammen med, siger Andreas.

De modne kvinders interesse for Andreas er heller ikke blevet mindre af, at han har medvirket i DR3-programmet Cougar jagt - ung mand søger moden kvinde.

- Jeg har fået en del stalkere efter at folk har set programmet. Der er en del modne kvinder der har forsøgt at date mig, men jeg har sagt de skal skrive igen om et halvt år, og har de så stadig interessen, så kan jeg måske være interesseret. Og efter at jeg var i både P3, P4 og Aftenshowet på DR1 er der rigtig mange mennesker, der kan genkende mig. Faktisk så mange at jeg godt kan have dage, hvor jeg ikke orker at gå uden for en dør, da jeg ved, at jeg bliver stoppet i f.eks. gågaden i Odense, fordi folk lige vil hilse på mig. Jeg oplever fortrinsvis at folk er positive, men der er også enkle personer, der har svinet mig til. Fortalt mig, at jeg burde holde mig til piger på min egen alder og holde mig fra nogen, der kunne være min mor, siger Andreas.

Andreas mor vidste ikke, at hendes søn deltog i programmet Cougar Jagt, og ifølge Andreas kom det som noget af et chok for hende, da hun kunne opleve sin søn på DRTV.

- Jeg burde jo nok have fortalt min mor om det, jeg havde gang i. Hun har jo samme alder som de kvinder, jeg søger, så jeg forstår godt, hun lige skulle synke den oplevelse at se sin søn i et tv-program sidde og fortælle, at han tænder på modne kvinder. Der var da også lidt kold luft imellem os i et par dage, men heldigvis er vi blevet gode venner igen, og jeg tror, min mor har fået en forståelse for min medvirken i programmet og en forståelse for, at det er de modne kvinder, jeg ønsker at være sammen med, siger Andreas.

Andreas Christian Rasmussen tænder på modne kvinder, som han f.eks. scorer på Tinder, Hapnn eller Katten & Musen. Foto: Hasse Frimodt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce