Annonce
Ugeavisen Odense

Bellinge: Anica har åbnet Bellinge Fodklinik

Anica Dreyer har indrettet det tidligere solcenter på Brogårdsvej 20 B, til en ny flot klinik, hvor hun tilbyder fodterapi.
Annonce

Bellinge: Bellinge har fået en ny klinik i byen. Det er Anica Dreyer, der i 2014 blev uddannet Statsautoriseret Fodterapeut. Hun har nu åbnet Klinik for fodterapi – Bellinge Fodklinik, på Brogårdsvej 20 B.

Anica har siden 2016 været indlejer i en klinik i Årslev. Men ønsket om at starte sin helt egen klinik samt at komme en smule tættere på privatboligen i Brylle, var det, der gjorde at tiden nu var inde til at starte klinik i Bellinge.


Vi har alle brug for at pleje vores fødder, men vi er måske ikke så gode til at prioritere det. Men det forstår jeg faktisk ikke, for man kan få nye hofter og knæ, men fødderne får man altså ikke sådan lige skiftet.

Anica Dreyer


- Jeg kender Bellinge rigtigt godt. For jeg har i en periode på otte år kørt som hjemmehjælper i byen. Bellinge er en by, hvor lokalbefolkningen er gode til at bakke om om de selvstændige i byen. Og det passer, for jeg er blevet taget rigtig godt imod af byens borgere, hvilket har betydet, at jeg har fjorten dages ventetid i min kalender, siger Anica Dreyer.

Anica tilbyder behandlinger til alle, unge som ældre.

- Vi har alle brug for at pleje vores fødder, men vi er måske ikke så gode til at prioritere det. Men det forstår jeg faktisk ikke, for man kan få nye hofter og knæ, men fødderne får man altså ikke sådan lige skiftet. Så jeg vil anbefale alle at de får booket tid til at forkæle deres fødder, siger Anica Dreyer.

Klinik for fodterapi - Bellinge Fodklinik

Klinik for fodterapi - Bellinge Fodklinik

Brogårdsvej 20 B

Indehaver: Anica Dreyer

Hjemmeside: www.bellingefodklinik.dk

En behandling hos Anica indeholder f.eks. negleklip, fjernelse af hård hud, evt. fjernelse af ligtorne eller fodvorter. Ligeledes tilbyder Anica lakering af negle, og så har hun forhandling af flere forskellige fodcremer.

- Da jeg ikke har kunnet afholde en reception med et godt åbningstilbud, har jeg valgt at tilbyde alle nye patienter en gratis journal opbygning, som er lovpligtig. Så man sparer 90 kr, hvis man er ny patient i klinikken, siger Anica Dreyer.

På hjemmesiden www.bellingefodklinik.dk kan man booke tid online til en behandling.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Mand voldtaget på institution

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce