Annonce
Ugeavisen Odense

Besat af dans

Trine K. Valentin Nielsen har åbnet Tri Beat Dance Complex på Østre Stationsvej 42D. Foto: Hasse Frimodt
Trine K. Valentin Nielsen har åbnet danseinstitut i Odense, efter selv at have optrådt med dans samt undervist og arbejdet som koreograf i udlandet i mange år.

Trine K. Valentin Nielsen voksede op i Nigeria til hun var syv år gammel. Hendes forældre flyttede dengang til Århus området, hvor Trine hurtigt blev en stor del af dansemiljøet.

- Jeg har danset, siden jeg var fire år gammel, så det var meget naturligt for mig, at det var dansen, jeg startede på, da vi vendte hjem til Danmark, siger Trine.

Trine blev gennem årene også underviser på den danseskole, hun gik på, og hun har i alderen 10-16 år vundet utallige danske og internationale mesterskaber indenfor blandt andet Hip Hop og Latinamerikanske danse.

- Jeg vidste, jeg ville leve af at danse eller undervise i dans. Så hvor andre tager på efterskole, så valgte jeg at tage på en tre årig uddannelse i Gøteborg/Stockholm, Sverige på en Performing Arts School, hvor fagene var dans, sang og teater. Her fik jeg meget godt med i bagagen, som jeg har kunnet bruge siden hen i min optrædener, shows og undervisning, siger Trine.

Efter opholdet i Sverige startede Trine på sin anden uddannelse som professionel koreograf og danser. Først med et halvt år i København, derefter et halvt år i Madrid, hvorefter hun fik undervisning gennem et år i London og afsluttede uddannelsen med et år i Los Angeles.

- Jeg har altid elsket at komme ud i den store verden og møde mennesker fra alle samfundslag. For gennem dansen handler det om at smile, have det sjovt og udtrykke sin egen stil. Der er vi alle lige. Det elsker jeg ved dansen, siger Trine.

Tri Beat Dance Complex

Tri Beat Dance Complex

Østre Stationsvej 42D

Hjemmeside: www.tribeat.dk

Facebook: TriBeat Entertainment

Indehaver: Trine K. Valentin Nielsen

Koreograf for verdenskendte musikere, artister og performere

Trine blev efter uddannelsen boende i Los Angeles i seks år. Hun arbejdede i den periode blandt andet som koreograf og danser for verdenskendte musikere, artister og performere.

- Det var en fed tid i Los Angeles og arbejdet med de store stjerner og deres dansetrupper. Og mens jeg boede i Los Angeles, startede jeg også op som personlig træner, siger Trine.

I 2007 vendte Trine hjem til Danmark igen. Hun bosatte sig i Århus, hvor hun var initiativtager og founder til et danseprojekt kaldet "Change". Projektet var i Gellerup, og deltagerne var unge fra det hårdt belastede miljø. Undervejs uddannede hun sig også som stewardesse.

Men det er dansen, hun er besat af og lever af.

Projektet Change tog hun med til Odense, hvor undervisningen af unge fra Vollsmose foregik i Kulturhuset Vollsmose. Projektet blev en stor succes og de unge optrådte blandt andet i folketinget som inspiration for nye tiltag for intergrations området.

- Via dansen har jeg altid været åbensindet og mødt mennesker fra alle verdensdele. Høj og lav. Dansen er en god måde at komme tæt på hinanden og lære at forstå hinanden. Projektet Change ligger stadig mit hjerte meget nært, og har nu andre lignende projekter i Vollsmose, siger Trine.

Men udlandet kaldte igen på Trine. Denne gang var det Macau, hun rejste til. Hun fik arbejde som koreograf på Cirque du Soleil. Under opholdet i Macau fødte hun en datter, som i dag er otte år gammel og selv ønsker at få sine egne hold på mors danseskole, og indtil da er en dygtig lille hjælpetræner.

Annonce

Åbning af Tri Beat Dance Complex

For efter 5 års ophold i Macau, Qatar og senest halvandet år i Dubai vendte Trine og datteren hjem til Odense, hvor Trine startede op med undervisning igen.

- Jeg har, siden jeg kom hjem, undervist i dans og performance. Jeg har undervist på forskellige lokationer i Odense og rundt om i Danmark, undervist hold via UngOdense, og min drøm har, siden jeg vendte hjem til Odense, været at åbne eget danseinstitut i rette ånd baseret på danseglæden. Et sted hvor alle føler sig velkomne, siger Trine.

Den drøm er nu gået i opfyldelse. Trine har igennem længere tid renoveret lokalerne på Østre Stationsvej 42D og er nu klar til at modtage elever i alle aldre i sit nystartede dansestudie kaldet TriBeat Dance Complex. Dog blev åbningen udskudt i en måned, da Trines far på tragisk vis druknede under en jagt. Det var et hårdt slag for Trine, som altid havde et tæt forhold til sin far, og hun havde sådan glædet sig til at vise ham de nye flotte lokaler på Østre Stationsvej 42D.

- Hos TriBeat Dance Complex har jeg hold til alle aldre. Jeg underviser børn fra tre år og opefter, unge som ældre, og vil meget gerne opbygge dansemiljøet indenfor streetdance/performance for voksne, som et et stort hit i udlandet og som jeg har fået mange henvendelser omkring. Alle er velkommen uanset køn, alder og race. Jeg har undervisning til kun pige hold i lukket sal, cool fyre og piger der vil være gode til at danse hip hop, og jeg nyder hver en undervisning, som jeg udfører med et smil på læben. For dans får mig til at smile og gør mig så glad, siger Trine.

Hos TriBeat Dance Complex tilbydes der undervisning i mange forskellige danse stilarter. Street Dance, Hip Hop, Girly Style, Lyrical Hip Hop, moderne, House, Breakdance, dans for seje kvinder og fyre over 18 år og på sigt også pardans for voksne og mange andre tiltag. Der tilbydes desuden shows, events, privatundervisning, undervisning ude af huset og forskellige danseevents og camps.

Der starter nýe hold i start januar, hvor Trine glæder sig til at få fyldt de to dansesale ud med danseglade mennesker.

Trine K. Valentin Nielsen tilbyder danseundervisning til børn fra tre år og opefter, samt voksne. Foto: Hasse Frimodt
Trine K. Valentin Nielsen i de nye flotte danselokaler. Foto: Hasse Frimodt
Trine TriBeat Freeze. Privatfoto
Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Ny frisør: Opstarts rabat hos frisør i august

Annonce
Annonce
Ugeavisen Odense

Padel: VamosPadel.dk åbner showroom på Byens Ø

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Kolde øl: Butik med fokus på specialøl

Ugeavisen Odense

Lina redder landmændenes 'affald': Har reddet mere end tusind raske høns fra aflivning

Ugeavisen Odense

Efterlyst 74-årig kvinde er fundet i god behold

Ugeavisen Odense

Overfald på 13-årig blev filmet: Voldsvideo delt på sociale medier

Ugeavisen Odense

Frivillig løb med kassen - nu kommer der hjælp udefra: - Selvfølgelig skal vi støtte dem

Ugeavisen Odense

Fra arkivet: 10-årige Viktor Axelsen fra OBK er rykket en række op for at få modstand

Ugeavisen Odense

22-årig stukket ned i Odense: Politiet efterlyser vidner

Ugeavisen Odense

Golf succes: EM guldvinder blev hyldet på sin hjemmebane

Ugeavisen Odense

Varmt boligmarked og flere togafgange: Nu tør landsby ved Odense drømme om købmand og arbejdspladser

Ugeavisen Odense

Ikke mere kattejammer: Ny kattelov skal lette arbejdet på danske internater

Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind billetter til "Som man behager" på Ulriksholm Slot

Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind billetter til Røverfest

Ugeavisen Odense

Lyttefestival: Slå ørerne ud i Odense

Ugeavisen Odense

Børnegrafik på Fyns Grafiske Værksted

Ugeavisen Odense

Odense: Sommerferie sjov i Vollsmose

Ugeavisen Odense

Største iværksætterfestival nogensinde i Odense

Ugeavisen Odense

Cirkusfestival: Dynamo indtager Byens Ø

Ugeavisen Odense

Sanselig akrobatik: Mærk teknologiens skyggesider i Duo Masawas forestilling

Ugeavisen Odense

Billetsalget svigter: Tommelise savner dig i Den Fynske Landsby

Ugeavisen Odense

Efter professionel fodboldkarriere: Sune Heilbo er faldet for golf

Ugeavisen Odense

Kan den holde: Vægten af kærlighed

Annonce