Annonce
Ugeavisen Odense

Betjent kastet i jorden af hidsig ung mand: - Han holder nok fri et par dage

En betjent blev slynget i gulvet på en perron på Odense Banegård Center natten til fredag. Arkivfoto: Kurt Rasmussen

Odense: En betjent fra Fyns Politi har fået et sår under øjet, der blødte så, at han måtte på skadestuen natten til fredag.

Skaderne pådrog han sig i forbindelse med, at en fuld 19-årig mand skulle fjernes fra et tog, han ikke havde billet til at køre med, fortæller Hans Jørgen Larsen, vagtchef ved Fyns Politi.

- DSB ringer klokken 01.44 og siger, at der kommer et tog ind på Odense Banegård med en beruset gratist, de gerne vil have fjernet, så en patrulje kører til banegården og tager fat i ham for at få ham ud af toget. Han bliver så trodsig, at han må slæbes ud, siger vagtchefen.

Den 19-årige mand sætter sig da ikke egentlig til modværge, men han er helt slap i kroppen og nægter at bevæge benene.

Annonce

Hoftekast

Vel ude af toget, slæber betjentene afsted med den unge mand, der ikke vil gå på perronen selv. Pludselig vågner han dog op til dåd, og det går ud over den ene betjent.


Han holder nok lige fri et par dage med det sår, han fik

Hans Jørgen Larsen, vagtchef ved Fyns Politi


- Mine kolleger går på hver sin side af manden, da han pludselig griber fat om den ene rundt om bæltet og laver et decideret hoftekast på betjenten, der slår hovedet i perronen, siger vagtchef Hans Jørgen Larsen.

Pludselig skifter sagen altså karakter, og det mindste er nu en togrejse uden billet. Betjenten slog hovedet, og blodet flød. Han måtte behandles på skadestuen, men er ifølge vagtchefen ved godt mod.

- Han holder nok lige fri et par dage med det sår, han fik, siger han.

Den unge mand er fra Bogense. Han blev anholdt og lagt i håndjern, inden han blev taget med i detentionen, hvor han har sovet branderten ud. Han er nu sigtet for vold mod tjenestemand i funktion og for at modsætte sig anholdelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce