Annonce
Ugeavisen Odense

Bod nummer to: Velkendte ansigter bag ny bod hos Arkaden Food Hall

Arkaden Food Hall får på fredag en ny bod. Foto: Arkaden Food Hall
Hvis man sidst på ugen besøger Arkaden Food Hall vil der være et nyt skilt på væggen ved en af boderne på førstesalen. Street food-stedet får nemlig en ny bod, men det er ikke uerfarne kræfter, som står bag.
Annonce

The Original Döner. Et navn, som måske vækker associationer til en anden og meget populær bod hos Arkaden Food Hall: The Original Pita.

Og der er god grund til sammenfaldet i navnene. Det er nemlig ejerne af The Original Pita, Amela Osmanovic og Hussein Fayoumi, som nu åbner en bod med döner kebab.

- Det bliver en mellemøstlig madoplevelse med inspiration fra markeder rundt om Europa. Döner er en perfekt kombination af den tyske og tyrkiske döner kebab, og vi kommer både til at servere dönerrulle, lahmacun, shawarma plate og döner kebab-box, lyder det fra ejerne.

The Original Döner åbner fredag den 10. juli, og åbningen er noget, som Yilmaz Polat fra Arkaden Food Hall ser frem til. Ifølge ham, er ægte dönerkød nemlig ikke noget, som man ser så ofte på Fyn.

- Vi er stolte over, at Amela og Hussein er glade for at være en del af huset, og at de gerne vil udvikle videre på et spændende koncept, lyder det fra Yilmaz Polat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Ensretning på Nyborgvej

Annonce