Annonce
Ugeavisen Odense

Breinholt er klar til at indtage scenen

45-årige Anders Breinholt afløser i år teatermanden Jeppe Sand som vært ved Best of Odense. PR-foto

TV-værten vil give odenseanerne en oplevelsesrig aften, når Best of Odense-awardshowet afholdes til november.

Når Odeon torsdag den 1. november danner ramme om den store hyldest til byens handels- og kulturliv, bliver det Anders Breinholt, der fra scenekanten skal guide publikum igennem en aften med prisoverrækkelser og masser af underholdning.

Og selv om tv-værten holder kortene tæt til kroppen, tør han godt løfte lidt af sløret for, hvad odenseanerne især kan forvente sig af ham, når han tager dirigentstokken og styrer slagets gang fra scenen.

-God stemning, spænding, og hvis vi er heldige også lidt at grine af, siger Anders Breinholt.

Årets Best of Odense-vært er især kendt fra DR's satiriske radioprogram De Sorte Spejdere og TV 2's late night talkshow Natholdet, men han har gennem årene også tilegnet sig stor erfaring som konferencier på store awardshows både på og uden for tv.

De seneste år har han således også været vært ved Byens Bedste-pristesten i Århus, der er den jyske hovedstads pendant til Best of Odense.

-Jeg har sagt ja til at være konferencier til de her arrangementer, fordi det for mig er en god chance for at finde ud af, hvad der rører sig i landets største byer, siger Anders Breinholt og tilføjer:

-Og så er det en god lejlighed til at møde talentfulde mennesker, der simpelthen bliver SÅÅÅÅ lykkelige, når der bliver sat pris på deres talent.

Mere om Anders Breinholt

Blev født den 15. november 1972 og siden hen døbt Anders Bo Breinholt Nielsen.Voksede op i Ølstykke og bor i dag i København.

Blev uddannet som Falck-redder i 1996, men valgte et par år senere at gå i en anden retning, da han blev ansat som journalist og radiovært på DR P3.

Fik sit gennembrud som vært, da han sammen med Anders Lund Madsen skabte det populære radioprogram De Sorte Spejdere i 2005.

Valgte i 2009 at prøve kræfter med rollen som tv-vært på Go' Morgen Danmark på TV 2, men stoppede igen året efter.

Har stået i spidsen for late night talkshowet Natholdet siden 2010.

Udgav i 2016 en podcast sammen med Anders Lund Madsen under navnet Anders og Anders Podcast.

Sideløbende har han gennem mange år ageret vært ved arrangementer af varierende størrelse. Var eksempelvis konferencier ved Kronprinsparrets Kulturpris i Operaen i 2008 og ved Smukfest samme år, lige som han har stået i spidsen for Danish Music Awards flere gange.

PR-foto
Annonce

Dukker muligvis op

For netop at finde ud af, hvad der rører sig i Odense, er forberedelsesfasen ifølge Anders Breinholt en vigtig del af værtsrollen.

Han vil gerne give Best of Odense 2018 så lokalt et islæt som muligt og har derfor også i sinde at dukke op på uanmeldte besøg forskellige steder i byen.

-Google er min ven! Men jeg har faktisk tænkt mig at prøve at besøge nogle af de nominerede inden selve showet. Så det er frem med skæg og blå briller, lyder det fra tv-værten, der især glæder sig til én til, når prisfesten løber af stablen.

-At se vinderne. Det er altid en fornøjelse at se folk blive oprigtigt overraskede og glade for at vinde noget.

Hvis du har lyst til at være en del af awardshowet i Odeon, kan du allerede nu købe billet på www.nembillet.dk. Skriv Best of Odense i søgefeltet.

Det er ikke uvant for Anders Breinholt at skulle stå i spidsen for en prisfest. Han interviewer her en af vinderne ved Byens Bedste-prisuddelingen i Århus sidste år. Foto: Kim Haugaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce