Annonce
Ugeavisen Odense

Corona: Eatmosfære ejer, måtte tænke nye koncepter

Carsten Holmberg, indehaver af Eatmosfære, Restaurant Kratholm. Pressefoto
Når der er krise, må man tænke ud af boksen, og opfinde nye måder at drive sin forretning på. Det gjorde vi også hos Eatmosfære, hvor vi fik succes med mad ud af huset, siger Carsten Holmberg, indehaver af Eatmosfære, Restaurant Kratholm i Bellinge.
Annonce

Coronakrisen har kostet kassen for samfundet. Den er stadig en del af vores liv, og vi har stadig en masse forbehold, vi skal tage, for at corona virussen ikke vender kraftigt tilbage og lukker samfundet fuldstændig ned, som vi oplevede i foråret.

Men når der opstår krise, opstår der også nye tanker. Det kan Carsten Holmberg skrive under på. Carsten er indehaver af Eatmosfære, Restaurant Kratholm på Brogårdsvej 90, i Bellinge, og han må da indrømme, at han sad derhjemme og gjorde kassen op efter de første fjorten dage, uden indtjening.

- Vi måtte jo ligesom alle andre restaurationer lukke ned. Det har betydet, at omkring 80 selskaber enten er blevet rykket til nye datoer eller er blevet aflyst. Da der var gået fjorten dage, og der ikke var udsigt til, at jeg kunne åbne op for selskaber indenfor nær fremtid, frygtede jeg da for Eatmosfæres overlevelse. Men når der er krise, opstår der også en kreativitet, og for mit vedkommende betød krisen, at jeg fik udviklet en god hjemmeside www.eatmosfære.dk Og så gik jeg i gang med at tilbyde mad ud af huset på fredage og lørdage. Det betød, at der kom en omsætning, som har været med til at holde røven i vandskorpen. Vi oplevede en stor interesse for vores mad ud af huset. De fleste dage havde vi et sted mellem 120 og 150 kuverter til udlevering, siger Carsten Holmberg.

8. juni kunne Carsten igen åbne Eatmosfære op for selskaber på op til 50 personer, og senere blev det antal udvidet til endnu flere. Så Eatmosfære har igen godt gang i selskaberne, og så har man lært en masse nyt, som Carsten vil gøre til en del af konceptet fremover.

- En af de gode ting, vi oplevede, var vores mad ud af huset. Så det regner jeg helt sikker med, vi vil begynde at tilbyde igen. Og så holdt jeg en improviseret sankt hans fest, hvor der var 30 gæster tilmeldt. Det blev en hyggelig aften med bål ved åen og god mad. Helt bestemt en stor succes, som jeg vil gentage næste år. Ligeledes afholder vi i nær fremtid et par arrangementer i huset, siger Carsten Holmberg.


Da der var gået fjorten dage, og der ikke var udsigt til, at jeg kunne åbne op for selskaber indenfor nær fremtid, frygtede jeg da for Eatmosfæres overlevelse.

Carsten Holmberg, indehaver af Eatmosfære, Restaurant Kratholm


Det første arrangement er fredag den 7. august, hvor der afholdes fisk og skaldyrsaften.

- Vi har fundet de bedste fisk og skaldyr/bløddyr, som de danske farvande kan levere. Alt sammen sat sammen til en velsmagende 4 retters menu. Pris inkl. velkomst, snacks, mad og vin er 650 kr.,siger Carsten Holmberg.

Næste arrangement er fredag den 13. november i samarbejde med Restaurant Vår.

- I samarbejde med vores gode venner fra Restaurant Vår, har vi lavet en vildtaften. Pris inkl. velkomst, snacks, mad og vin er 650 kr. siger Carsten Holmberg.

På hjemmesiden www.eatmosfære.dk kan du læse mere om disse arrangementer, og ligeledes kan man booke sig på arrangementet via hjemmesiden.

Eatmosefære, Restaurant Kratholm

Eatmosfære, Restaurant Kratholm

Brogårdsvej 90, Bellinge

Hjemmeside: www.eatmosfære.dk

Facebook: Eatmosfære

Instagram; Eatmosfære

- Jeg er super glad for den store opbakning, jeg oplevede under corona nedlukningen, og jeg er glad for igen at være tilbage i lokalerne, hvor vi får travlt den nærmeste fremtid. Mange af de arrangementer vi måtte aflyse i corona krisen, er blevet rykket til de sidste to uger i august samt tre første uger i september, så der bliver knald på med mange selskaber og mad ud af huset, siger Carsten Holmberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Midtbyen får ny bottleshop

Annonce