Annonce
Ugeavisen Odense

De nominerede Brunch

Nouvelle. Foto: Vibeke Volder
Annonce
Annonce

Nouvelle

Nouvelle specialiserer sig i morgenmad og frokost og menukortet byder på retter, du typisk ikke ser i en brunch. Det er netop det, stedet høster roser for - og ikke mindst en nominering i denne kategori.

Restaurant Fynboen. Foto: Kim Rune
Annonce

Restaurant Fynboen

Restaurant Fynboen er vant til at vinde priser for evnerne i køkkenet, og derfor er det heller ikke overraskende, at man her kan skrue en bemærkelsesværdig god brunch sammen. Så vidt muligt lavet på fynske råvarer.

Annonce

Restaurant Marv

Marv er en af de forholdsvis nyere spillere på banen i byens gastro-univers, men restauranten har allerede bidt sig fast. Ikke mindst med deres brunch, der henrykker folk med trang i sen morgenmand

Restaurant Marv. Arkivfoto
Annonce

Café Kosmos

Er du til en kødfri brunch, så kan du med fordel kigge mod Kosmos. Ikke alene er den uden kød, den er også 100 procent vegansk, så alle kan være med - om man ellers spiser kød eller ej.

Cafe Kosmos. Foto: Klaus Knakkergaard
Annonce

Gastroteket

De hyggelige, varme lokaler i Nørregade synes oplagte til en doven fredag eller lørdag formiddag. Huset brunch er som alt andet på Gastroteket hjemmelavet fra bunden, og det sikrer en kvalitet der er en nominering værdig.

Gastroteket. Foto: Lasse Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce