Annonce
Ugeavisen Odense

De nominerede: Kulturoplevelse

Kulturoplevelse
Annonce
Annonce

Balletskolens juleforestilling

Tusindvis af mennesker strømmer hver december til rådhushallen, hvor Det Kongelige Teaters Balletskole efterhånden har skabt en tradition juleforestillingerne. Hvert år imponerer balletbørnene med det ene eventyr efter det andet, og det bedste af det hele er næsten, at det er ganske gratis og dermed et stykke kultur for hele byen.

Tinderbox
Annonce

H.C. Andersen Festivals

Byen summer af magi og eventyr hvert år i uge 34, når H.C. Andersen Festivals lægger sit lyserøde tæppe over byen. H.C. Andersen er et væld af kulturoplevelser i gader og stræder, så du finder med garanti også noget for dig.

Annonce

Brandts

Elsker du kultur, må du elske Brandts. Her er noget for alle. Store udstillinger med de største kunstnere og unikke oplevelser for de mindste i den traditionsrige sanseudstilling. Brandts har konsolideret sig som en kulturoplevelse, du er nødt til at have i bevidstheden, hvis du ikke vil gå glip af noget.

Balletskolen
Annonce

Odense Sommerrevy

Historien om Odense Sommerrevy er næsten lige så eventyrlig som en fortælling fra hr. Andersen. Efter nogle magre begyndelsesår, er det lykkes revydirektør Lars Arvad og resten af holdet at skabe en solid publikumssucces, der genererer gode grin og sund økonomi.

H.C. Andersen Festivals
Annonce

Tinderbox

Festen i Tusindårsskoven har trukket store navne til byen, der formentlig ikke var kommet uden Tinderbox. Festivalen har favnet hele byen fra sit første år, og intet tyder på, at den er ved at slippe taget. Tinderbox har vundet de tre foregående år - bliver det også festivalens år i å?

Odense Sommerrevy
Brandts
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

50 år med blå strømper

Annonce