Annonce
Ugeavisen Odense

En smag af Tyrkiet hos Restaurant Istanblue

Fatma Aydemir, restaurantcehf tager imod gæsterne hos Istanblu på Vesterbro 11. Foto: Hasse Frimodt

Hos Restaurant Istanblue vil man give gæsterne en god tyrkisk smagsoplevelse samt være en restaurant, hvor man mærker den tyrkiske stemning som man også kan mærke når man er på ferie i Tyrkiet.

Annonce

På Vesterbro 11 har der i mange år ligget den tyrkiske Restaurant Bergama. Den er lukket, og i stedet er der åbnet en ny tyrkisk restaurant med navnet Istanblue. Restaurantchefen er Fatma Aydemir, som glæder sig til at servere en masse lækker og autentisk mad, som får det i Tyrkiet.

- Mange danskere rejser på ferie i Tyrkiet. Der får de smag for den tyrkiske madkultur samt alle de lækre tyrkiske vine, øl og champagne man kan nyde i Tyrkiet. Med åbningen af Istanblu vil vi give de mennesker, der elsker at spise og drikke i Tyrkiet, den samme smagsoplevelse, som når de opholder sig i Tyrkiet. Det er vel egentlig kun Coca Colaen, vi har her i restauranten, som ikke er tyrkisk, siger en smilende Fatma Aydemir.

Restaurant Istanblu

Restaurant IstanbluTyrkisk restaurant på Vesterbro 11

Facebook: Restaurant Istanblu

Instagram: istanblurestaurant

Fatma Aydemir fotograferet i Istanblu, hvor der er plads til ca. 55 siddende gæster. Foto: Hasse Frimodt
Annonce

Stor tyrkisk buffet

Restaurant Istanblue tilbyder bestillinger via et a la carte kort, eller man kan bestille den store, tyrkiske buffet med 9 varme retter og 13 kolde retter. Dertil kan der tilkøbes tyrkiske rød og hvidvin, champagne eller en kold Efes øl, og er man lækkersulten efter en god dessert, kan man bestille den tyrkiske dessert kaldet Künefe.

- Restaurant Istanblue skal være som at besøge en restaurant i Tyrkiet. Vi sørger for maden og stemningen med tyrkisk musik i en restaurant, hvor alle ansatte har tyrkiske rødder.

Annonce

Vil forebygge madspild

Istanblue holder lukket søndag. Ellers er der åbent alle andre ugentlige dage fra klokken 16. Mandag til torsdag lukker køkkenet kl 21 og fredag og lørdag kl. 22.

- Vi er her hos Istanblue tilhængere af, at man skal undgå madspil. Så alle aftener efter kl. 20.30 kan man komme ind i restauranten og købe mad for halv pris. Man får udleveret en bakke, som man kan fylde og tage med som takeaway. Vi vil meget hellere give folk muligheden for at nyde vores lækre mad, fremfor at smide det ud. Derfor håber vi, det er et tiltag, der vil blive taget godt imod, siger restaurantchef Fatma Aydir.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce