Annonce
Ugeavisen Odense

Erfarne tøjmænd: Henrik og Jens står bag åbningen af KlædeKompagniet

Henrik Rasmussen, tv. og Jens Bendt, th. er gået sammen om at åbne KlædeKompagniet. Foto: Hasse Frimodt
Med sammelagt 75 års erfaring indenfor tøjbranchen, er det et par drevne mænd der står bag åbningen af KlædeKompagniet i det nordvestlige Odense.

Med sammenlagt 75 års erfaring indenfor stort set alle genrer af tøjbranchen har Jens Bendt og Henrik Rasmussen fundet sammen omkring det, de lige nu vil kalde et fælles hyggeprojekt. Sammen har de åbnet showroomet - KlædeKompagniet - i det nordvestlige Odense, der har til formål at klæde danske mænd på i hyggelige og af slappede omgivelser - og når de har tid.

KlædeKompagniet tilbyder at holde åbent for grupper af mænd, der ønsker at blive vejledt og klædt godt på. Det kan være kollegaer eller grupper af venner.

- Rigtig mange mænd ønsker ikke at stå og svede i et prøverum og måske er de også trætte af at skulle bruge en fridag eller weekend på at finde det sæt eller den garderobe, der passer dem. Disse mænd ønsker vi at servicere med afslappet betjening og uden stress, siger Henrik Rasmussen.

Henrik og Jens har etableret samarbejde med solide danske "value for money brands" og sortimentsmæssigt dækker man behovet til både, job, fritid og fest.

- Vi har fokus på at have et sortiment, som er tidløst, og som kan bruges hen over sæsonerne, siger Jens Bendt.

KlædeKompagniets varesortiment dækker over: overtøj, jakkesæt, blazere, veste, bukser, jeans, skjorter, strik, sweatshirts, t-shirts, samt undertøj, strømper og bælter.


Rigtig mange mænd ønsker ikke at stå og svede i et prøverum og måske er de også trætte af at skulle bruge en fridag eller weekend på at finde det sæt eller den garderobe, der passer dem

Henrik Rasmussen


- Vi arbejder med at får skabt en garderobe, som med få og velvalgte styles kan matches på kryds og tværs hen over ugen og tøjmæssigt danne basis for den almindelige danske mands hverdag, siger Henrik Rasmussen.

Showroomet holder åbent torsdage mellem kl. 16 og 19, samt efter aftale. Ring til Jens Bendt (tlf. 53539534) eller Henrik Rasmussen (tlf. 28580802), da det kræver tilmelding. Klædekompagniet kan også kontaktes på email: klaedekompagniet@gmail.com

- Er man et firma eller en gruppe af kollegaer/venner, der ønsker at booke et par timer eller en aften i vores showroom, er man meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi stå klar med lidt at drikke og en snack, mens vi klæ´r manden ordentligt på. Alt sammen til fornuftige priser, siger Jens Bendt.

Konceptet er også mobilt og stiller gerne op ved arrangementer eller gå hjem møder i virksomheder.

Følg også KlædeKompagniet på sociale medier som facebook, LinkedIn og Pinterest

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Se videoen: Først var Nini irriteret over sin nye bofælle - nu holder hun af andemor og ungerne

Annonce