Annonce
Ugeavisen Odense

Et stykke Italien kommer til byen: Mamma Beata åbner Casa Della Mamma

Beate Nørgaard Falk-Hansen har flere hylder, der skal fyldes op med italienske specialiteter, inden den officielle åbning finder sted fredag 26. februar. Foto Kurt Rasmussen
Fredag 26. februar åbner en specialforretning på Skibhusvej, hvor man kan købe færdigpakket italiensk mad med opskrifter.

Skibhusvej: Med specialforretningen ”Casa Della Mamma” får fødevareudbuddet på Skibhusvej tilført en ekstra dimension.


Vi har boet i Italien i to år, og det var også dernede, vi fik ideen til Casa Della Mamma, som jo betyder mors hus

Jesper Nørgaard Falk-Hansen


Bag forretningen står Beate og Jesper Nørgaard Falk-Hansen, der for to år siden vendte hjem efter et længerevarende ophold i den italienske by, Pescara.

- Vi har boet i Italien i to år, og det var også dernede, vi fik ideen til Casa Della Mamma, som jo betyder mors hus, siger Jesper og forklarer, at de lige siden, de vendte hjem fra Italien, har levet af at sælge italienske måltidskasser via internettet.

- Det er jo ”Mamma” der er drivkraften, siger han med henvisning til sin hustru, der under sit ophold i Italien blev kaldt Beata, som betyder velsignet.

De italienske specialiteter er nøje udvalgt af "Mamma Beata". Foto Kurt Rasmussen

- Hun er megagod til mad og har styr på, hvordan forretningen skal køre, siger Jesper.

Selvom den internetbaserede forretning blev en succes, savnede parret den daglige kontakt med kunderne, og da de stødte på et tomt butikslokale på Skibhusvej 107, slog de til.

Ægteparret Nørgaard Falk-Hansen faldt for det lille butikslokale, som de forsøger at indrette med italiensk hygge og intimitet. Foto Kurt Rasmussen

- Da det lille lokale dukkede op, syntes vi, det var perfekt til vores projekt, og det ligger jo på en gade, hvor der er rigtig meget liv og mange specialbutikker, så vi syntes, det var spot on, siger Jesper.

Annonce

Kulinarisk nyskabelse

Nu ser parret frem til at åbne dørene til Casa Della Mamma fredag den 26. februar, men de håber ikke, at alt for mange vil møde op til åbningen.

- Vi må jo kun have to kunder inde ad gangen, for lokalet er kun på 15 kvadratmeter, og vi skal ikke have for meget kø ude foran, for så risikerer vi, at kunderne går igen, siger Jesper med et lille grin og fortsætter.

Der er en uge til åbningen, og Beate og Jesper Nørgaard Falk-Hansen hygger sig med at indrette deres italienske købmandsbutik. Foto Kurt Rasmussen

- Det bliver ekstremt hyggeligt og intimt, og det bliver lidt en nyhed i forhold til handelslivet, når vi åbner her i gaden. Vi kommer til at sælge måltidskasser i form af enkelte måltider. Man kan så hente alle ingredienserne i en pakke og tilberede maden derhjemme. Der følger opskrifter med, lyder det fra Jesper Nørgaard Falk-Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce