Annonce
Ugeavisen Odense

Flytning: Team Rosenkrantz Fitness flytter sydpå

Jens Rosenkrantz er indehaver af Team Rosenkrantz Fitness som er flyttet til Landbrugsvej 8, 1. tv. 5260 Odense S. Foto: Hasse Frimodt
Jens Rosenkrantz har længe haft et ønske om at flytte sin virksomhed sydpå. Ønsket er nu opfyldt, Jens og virksomheden Team Rosenkrantz Fitness er flyttet til Odense S.

Jens Rosenkrantz oplevede i 2020 at gå fra stor nedtur til kæmpe optur.

- 2020 var et meget specielt år for mit vedkommende. I januar og februar skete der absolut intet. Men så kom den første corona lockdown i marts, og så vendte tingene til det positive for mit vedkommende forretningsmæssigt. For nu fik odenseanerne øjnene op for hjemmetræning og udendørs bootcamp, siger Jens Rosenkrantz.

Jens Rosenkrantz. Foto: Hasse Frimodt

Omsætningen i hans virksomhed nåede på to måneder, april og maj samme niveau som han havde omsat for i hele 2019.

- Vi fik kæmpe succes med vores bootcamps i naturen. Jeg håbede at kunne stable et hold på 10 personer sammen, men lynhurtigt havde vi syv hold kørende samt efterspørgsel om flere hold, siger Jens.

Det var i den periode, Jens fik øjnene op for at Odense S og SV var noget særligt.


På kun tre dage har vi booket over 30 personer til konsultation og kropsanalyse

Jens Rosenkrantz


- Mange af mine kunder kom fra området omkring Odense S og SV. Så jeg begyndte at kigge efter lokale i det område. Lokalet er nu fundet på Landbrugsvej 8, 1. tv. Vi er flyttet ind og er i gang, siger Jens.

Team Rosenkrantz Fitness er flyttet ind på 142 kvadratmeter, hvor der er fire behandlerrum samt et træningslokale.

- November, december og januar har været ringe for os. Men det er som om at februar har fået folk til at tænke på deres krop og sundhed igen, og nu har vi rammerne og er klar til det helt store rykind, når Danmark forhåbentligt åbner op igen inde længe, siger Jens.

Jens Rosenkrantz kan dog i denne tid tilbyde fysioterapi og lige nu tilbyder han en konsultation og kropsanalyse for 350 kr. Normalprisen er 749 kr.

- På kun tre dage har vi booket over 30 personer til konsultation og kropsanalyse, og så tilbyder vi også vores udendørs bootcamp, som forhåbentligt bliver attraktive igen, når vejret bliver bedre, siger Jens.

Fakta

Team Rosenkrantz Fitness v/Jens Rosenkrantz

Landbrugsvej 8, 1. tv.

5260 Odense S

Hjemmeside: www.jensrosenkrantz.dk

Facebook: Team Rosenkrantz Fitness

Instagram: teamrosenkrantzfitness

Tlf: 29853465

- Når det bliver tilladt at samles flere, forventer vi at invitere beboerne i lokalområdet til en reception samt foredrag. Men indtil da kan man booke tid til fysioterapi. Vi sætter altid god tid af til vores klienter, vi er på ingen måde en samlebåndsfysioterapi. Vi går op i, at det skal være hyggeligt, og der skal være tid til en kop kaffe, siger Jens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce