Annonce
Ugeavisen Odense

Fysioterapi og kostvejledning

Mette Jørgensen her fotograferet i træningssalen på Landbrugsvej 8. Foto: Hasse Frimodt
Mette Jørgensen har åbnet Fysio Kompagni på Landbrugsvej
Annonce

Mette Jørgensen, der er uddannet fysioterapeut og kostvejleder, har på Landbrugsvej 8, åbnet Fysio Kompagni.

- Jeg har arbejdet som behandler i seks år. Min store passion er at give mine klienter en god oplevelse på det faglige og personlige plan. Jeg ønske er at formidle sundhed på en enkel og brugbar måde, og drømmen har siden jeg blev færdiguddannet som fysioterapeut været at drive egen klinik, siger Mette Jørgensen.

Mette har specialiseret sig indenfor behandling af skulderområdet.

- Skulderen er vores mest bevægelige led, og det gør den kompleks og udfordrende. Til trods for at skulderen er mit interesseområde, har jeg også stor erfaring med behandling af problemstillinger inden for fod-knæ-hofte- og rygområdet. Jeg holder mig konstant opdateret på nyeste forskning indenfor behandling og træning, siger Mette Jørgensen.

Mette Jørgensen har på førstesalen i sin klinik på Landbrugsvej indrettet behandlerrum og træningsal. Hun tilbyder i klinikken Fysio Kompagni, fysioterapi, træning, kostvejledning og kropsanalyse.

- Jeg tilbyder træning i mindre grupper, holdtræning og genoptræning. Jeg har mor/barn hold, hvor man træner i samvær med andre mødre og børn. Men jeg tilbyder også far/barn hold, hvor man styrker båndet til sit barn og samtidig får sved på panden. Har du slidgigt i knæ- og hofteled, så anbefaler jeg mit hold, der har navnet GLA:D træning. Og trænger din krop til genoptræning, så tilbyder jeg også en individuel tilpasset træning til dig, der har behov for dette efter en skade eller operation, siger Mette Jørgensen.

Fysio Kompagni

Fysio Kompagni v/Mette Jørgensen

Landbrugsvej 8

Facebook: Fysio Kompagni

Tlf: 42735435

Annonce

Motion på arbejdspladsen kan nedsætte sygefraværet

Mette tilbyder også kostvejledning.

- For mig er sundhed mere end et liv kun med broccoli og løbeture. Jeg har ofte oplevet klienter, der har mange års erfaring med slankekure og kostprincipper fortælle deres historie. De har spist fødevarer, de ikke har kunne lide eller trænet mere end kroppen kunne holde til. De står tilbage med en erkendelse af, at der skal noget andet til. De mangler konkrete redskaber, der passer til dem, og som de kan fastholde. Min metode er ikke en one-size-fits-all løsning. Den er personlig og nærværende. Mærk på egen krop hvordan du kan opnå dine mål, med metoder der kan give dig et mere afslappet forhold til dit vægttab, hvor der også er plads til den søde tand. Redskaber, hvor du kan overvinde din alt-eller-intet tilgang til sundhed og opleve mindre madstress, siger Mette Jørgensen.

Mette Jørgensen tilbyder også virksomheder hjælp til at implementere sundhed på arbejdspladsen.

- Motion på arbejdspladsen kan nedsætte sygefraværet, øge medarbejder glæden og øge produktiviteten i virksomheden. Alle sundhedsforløb tilpasses den enkelte virksomhed. Ved første møde udarbejdes en plan ud fra virksomhedens sammensætning, ønsker, behov og målsætning, siger Mette Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Nøøøj, det’ for børn!

Annonce