Annonce
Ugeavisen Odense

Gensyn med sandwichbar: Henter inspiration fra den amerikanske diner

Sigrun Prægel Mouritsen og Martin Prægel Pedersen foran Albanigade 54, da de fik overrakt nøglerne fra Nordicals Odense. De to ejere forventer, at den 15. november bliver dagen, hvor de byde de første gæster velkommen. Foto: Nordicals Odense
Annonce

Zult.

Navnet klinger sikkert velkendt for de odenseanere, der jævnligt tog turen rundt langs Arkadens boder, inden madmarkedet i juli gik konkurs.

Men selvom mange af boderne valgte at genåbne, da Arkaden sidste måned slog dørene op igen, besluttede Sigrun Prægel Mouritsen og Martin Prægel Pedersen, som står bag Zult, at gå nye veje.

De åbner derfor café i Albanigade.

- Vi havde brug for at lave vores eget og at have frihed til at skabe vores eget miljø, forklarer Sigrun Prægel Mouritsen.

Caféen bliver indrettet med lidt siddepladser, men kommer ellers primært til at sælge sandwichs og burgere to-go.

- Maden bliver tilberedt af Martin, og alt bliver lavet fra bunden. Det kommer til at minde meget om en amerikansk diner, siger Sigrun Prægel Mouritsen.

- Ja, vi har fundet inspirationen i de trends, der for øjeblikket præger det amerikanske diner- og delimarked, lyder det fra Martin Prægel Pedersen.

De to ejere håber, at Zult kan blive klar til servering fredag den 15. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce